Gazete Vatan Logo

Borsa’da eğlence başladı

VIA GYO hisse senetleri, Borsa İstanbul’da törenle işlem görmeye başladı

Borsa’da eğlence başladı

2015’in başından bu yana yapılan 8 halka arzın en büyüğü olan VIA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin (VIA GYO) hisse senetleri, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. VIA GYO’nun Borsa İstanbul’daki gong töreni, Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Aydın Seyman, VIA GYO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, VIA GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bayraktar, Bayraktar Grup Onursal Başkanı Emin Bayraktar, VIA GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bayraktar, VIA GYO Genel Müdürü İsmail Tuna, Finans Yatırım Menkul Değerler Genel Müdürü Özgür Güneri ile Finans Yatırım Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı İpek Hekimoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Telkinlere rağmen

VIA GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, kiracıları, müşterileri memnun etme misyonlarına 2 bin 500’e yakın ortaklarının da eklendiğini belirterek, şunları söyledi: “Borsa İstanbul’a da farklı, eğlenceli ve renkli gelmek istiyoruz her şeyden önce. Bütün projelerimiz ilklerle dolu, hepsi birbirinden farklı. 8 yıl önce 30 milyon sermaye ile başladığımız bu projede bugün 3.3 milyar lira aktif büyüklüğe ulaşmanın sevincini canı gönülden yaşıyorum. Ekonomik anlamda bize birçok telkinlerde bulunuldu halka arzı ertelemek adına ama biz bu ülkeye, yatırımcımıza ve projelerimize güveniyoruz.”

Haberin Devamı

Coşkun Bayraktar, bugün 4 proje ile bu yıl için 80 milyon ziyaretçi hedeflediklerini kaydederek, “Ziyaretçilerimiz artık yatırımcımız oldu” dedi.