Gazete Vatan Logo

(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama

11 ildeki deprem konutları için hak sahipliği isim listesi ve kura sonuçları AFAD tarafından duyuruldu. Diyarbakır, Hatay, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Osmaniye, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Adıyaman'da kalıcı deprem konutları için yapılan kura çekimi sonucunda asil ve yedek isim listeleri AFAD e-Devlet ekranından sorgulanabilir durumda. Kura töreninde toplam 30,723 konut hak sahiplerine teslim edildi. Bu, Şubat ayındaki kura çekimiyle birlikte toplamda 76 binden fazla konutun hak sahiplerinin belirlendiği anlamına geliyor. AFAD hak sahipliği (Deprem konutları) kura sonuçları ve isim listesi sorgulama işlemi için ilgili e-Devlet ekranı üzerinden bilgi alınabilir.

(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama

AFAD, deprem konutları hak sahipliği kura sonuçlarını duyuruyor. Şubat ayında gerçekleştirilen kura çekilişleriyle yaklaşık 46 bin konutun afetzede vatandaşlara teslim edilmesinin ardından, toplamda 30,723 yeni deprem konutunun hak sahipleri belirlendi. Peki, deprem konutları kura sonuçları ve isim listesi nasıl sorgulanır? Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni nasıl izlenir? AFAD hak sahipliği sonucu sorgulama sayfası üzerinden bu bilgilere erişim mümkün.

AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI

Deprem konutları kura sonuçlarının, yapılacak kura çekiminin ardından belli oldu. Kura sonuçları ve hak sahipleri isim listesi E-Devlet hak sahipliği ekranından görüntülenebiliyor.

HAK SAHİPLİĞİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

46 BİN KONUTA EK OLARAK 30.723 YENİ KONUT TESLİM EDİLECEK

AFAD deprem konutları kura çekimi ile Şubat ayında yaklaşık 46 bin konut hak sahibi afetzede vatandaşlara teslim edildi.

46 bin konuta ek olarak, yapımı tamamlanan Şehir merkezlerinde 28.344 ve Kırsal alanlarda 2.379 olmak üzere, toplam 30.723 yeni deprem konutun hak sahipleri belli oldu.

Haberin Devamı