Gazete Vatan Logo

12 bin kişiye sorup premium proje yaptı

Erguvan İnşaat, Kurtköy’de 12 bin kişiye sorup ‘Erguvan Premium Residence’ projesini hayata geçirdi. 284 dairelik projeden 140 milyon lira ciro bekleniyor

12 bin kişiye sorup premium proje yaptı

ERGUVAN İnşaat, İstanbul Kurtköy’de yeni bir konut projesine başladı. Tekonopark’a komşu, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yürüme mesafesinde yer alan ‘Erguvan Premium Residence’ projesi, 12 bin kişilik anketin sonucunda ortaya çıktı. 284 dairenin bulunduğu projede fiyatlar 295 bin liradan başlıyor. Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, “Leed Gold Sertifikasına aday olan Erguvan Premium Residence’nin toplam cirosu 140 milyon TL olarak planlanıyor” dedi. Yüzde 30’u satılan proje, Şubat 2018’de teslim edilecek.

Ödeme planları hakkında da bilgi veren Maraşlı, müşterilerin isterse yüzde 20 peşinatı teslime erteleyebileceğini ya da yüzde 40 peşinatı 2 yıla vadelendirip, yüzde 60’ını kredi ödeyerek ayda 1.910 TL’den başlayan 120 aylık kredilerle alabileceklerini dile getirdi. Gayrimenkul sektöründe başlatılan 240 ay vadeli satışı da değerlendiren Maraşlı, alıcının 240 yerine 120 ay borçlanmayı seçeceğini söyledi.

Çeşmenin başını tuttuk

PROJENİN konumu ile öne çıktığını belirten Emre Maraşlı, “Teknopark, Sabiha Gökçen, HABOM, üniversiteler ve firmalardan dolayı 5 yıl içerisinde 150 bin personel Kurtköy’e yerleşecek. Buna karşılık inşaatı devam edenler dahil bölgedeki konut sayısı en fazla 30 bini buluyor. Bölgenin nitelikli konut açığı kısa zamanda karşılanacak gibi görünmüyor. Bu nedenle Kurtköy’de değer artışı diğer bölgelerin önünde. Bizim projemiz de konumu ile oldukça avantajlı. Bölgede çeşmenin başını tuttuk” diye konuştu.

Haberin Devamı