Gazete Vatan Logo

KPSS önlisans sınavı ne zaman, saat kaçta? KPSS önlisans sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? KPSS sınav tarihi ve saati!

KPSS ön lisans sınavının tarihi adaylar tarafından araştırılıyor. ÖSYM takvimine göre KPSS önlisans sınavı ekim ayında gerçekleştirilecek. Sınavın süresi 130 dakika olacak. Peki, KPSS önlisans sınavı ne zaman, saat kaçta? KPSS önlisans sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? İşte KPSS sınav tarihi ve saati!

KPSS önlisans sınavı ne zaman, saat kaçta? KPSS önlisans sınav giriş belgeleri yayınlandı mı?  KPSS sınav tarihi ve saati!

Üniversitelerin 2 yıllık programlarından mezun olanların katıldığı KPSS önlisans sınavı için geri sayım sürüyor. Adaylar KPSS önlisans sınavı tarihini araştırırken, sınava giriş belgelerinin yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Peki, KPSS önlisans sınavı ne zaman, saat kaçta? KPSS önlisans sınav giriş belgeleri yayınlandı mı?  KPSS sınav tarihi ve saati!

2022 KPSS ÖNLİSANS SINAVI NE ZAMAN?

ÖSYM 2020 sınav takvimine göre, KPSS ön lisans oturumu 9 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav saat 10:15'te başlayacak.

2022 KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

2022 KPSS ön lisans sınavı giriş yerleri henüz açıklanmadı. Bu belgeyi adaylar, T.C. Kimlik/Y.U. numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden, ilgili sınav tarihinin yaklaşık 10 gün öncesinden başlamak üzere edinebilecek.