Gazete Vatan Logo

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ücretli ders görevi verilenlerin ek ders süresi değişti! Karar Resmi Gazete’de yayımlandı!

Ek ders süresi ve ücreti ile ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Ek Ders Saatlerine İlişkin Esaslar Hakkında Karara göre, Eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde ücretli ders görevi verilenlerin ek ders süresi ve alacakları ücretler değişti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ücretli ders görevi verilenlerin ek ders süresi değişti! Karar Resmi Gazete’de yayımlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Ek Ders Saatlerine İlişkin Esaslar Hakkında Kararda değişiklik yapılmasına dair karar yürürlüğe girdi. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı Ek ders saatlerine ilişkin esaslar hakkındaki kararda Resmi görevi bulunmayanlara verilen 35 saatlik ek ders görevi 30 saate düşürüldü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Ek Ders Saatlerinde değişiklik yapıldı. Eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif  etkinliklerde ücretli ders görevi verilenlerin ek ders süresi 35 saatten 30 saate düşürüldü. Yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı’nda ek ders görevi verilenlerden resmi görevi bulunmayanlara fiilen okuttukları her 5 saat ders için 1 saat daha eğitim öğretime destek görevi karşılığında ayrıca ek ders ücreti ödenmesine karar verildi.

İŞTE EK DERS KARARI