Gazete Vatan Logo

21 Kasım okullar tatil mi 2023? Bolu, Sinop, Şile, Şırnak, Bayburt, Erzurum’da yarın okullar tatil mi, 21 Kasım bu illerde okul var mı?

Türkiye genelinde soğuk ve karlı havalar bazı illerde okulların tatil edilmesine neden oldu. 21 Kasım 2023 Salı için öğrenciler ve velileri kar tatili açıklamasının gelip gelmediği konusunda Valiliklerin açıklamalarını takip ediyor. Peki, 21 Kasım 2023 yarın okullar tatil edildi mi? Peki, 21 Kasım'da okullar tatil edildi mi, Valiliklerden tatil açıklaması geldi mi?

21 Kasım okullar tatil mi 2023? Bolu, Sinop, Şile, Şırnak, Bayburt, Erzurum’da yarın okullar tatil mi, 21 Kasım bu illerde okul var mı?

Yarın okullar tatil mi, 21 Kasım okullar tatil edildi mi? 20 Kasım 2023 Pazartesi günü bazı illerde okulların bir günlük tatil edilmesi, 21 Kasım için de tatil beklentisine neden oldu. Soğuk, yağışlı ve karlı hava dalgasının etkisini göstermeye başlamasıyla peş peşe uyarılar da geldi. Pazartesi günü aralarında İstanbul, Bolu ve Zonguldak'ın bulunduğu çeşitli il ve ilçelerde okullara 1 günlük ara verildi. Peki, 21 Kasım 2023 yarın okullar tatil olacak mı, Valiliklerden kar tatili açıklaması yaptı mı?

21 KASIM OKULLAR TATİL Mİ?

20 Kasım tarihinde, İstanbul'un Şile ilçesinde, Batman kent merkezinde, Bingöl'ün 5 ilçesinde , Amasra'da, Bolu'da ve Zonguldak'ta 20 Kasım tarihinde okullar 1 günlük eğitime ara verdi. Öğrenciler yarın için kar tatili haberi olup olmadığını araştırmaya başladı.

21 Kasım için henüz bir açıklama bulunmuyor. Konu ile ilgili son dakika açıklaması geldiği zaman haberimizden öğrenebilirsiniz.