Gazete Vatan Logo
Magazin Manuş Baba'nın efsane şarkısı 'çalıntı çıktı' iddiası!

Manuş Baba'nın efsane şarkısı 'çalıntı çıktı' iddiası!

Son dönemim en çok konuşulan ismi Manuş Baba'nın YouTube'da 77 milyonun üzerinde izlenen şarkısı 'Eteği Belinde' şarkısının çalıntı çıktığı iddia edildi.

Manuş Baba'nın efsane şarkısı 'çalıntı çıktı' iddiası!

Manuş Baba olarak bilinen sanatçı Mustafa Özkan’ın yeni yayınlanan “Dönersen ıslık çal “ isimli albümünün çıkış parçası olarak biline 77 milyon izlenmeye varan ve video klibi çekilen “Eteği Belinde “ isimli parçanın sanatçı Atilla Yılmaz’ın "2005" yılında piyasaya çıkarmış olduğu “vaktidir” isimli albümünde yer alan “Senden Gayrı” isimli eserin birebir kopyası olduğu "MSG" Musiki eser sahipleri grubu meslek birliği tarafından da onaylandı.

SÖZ VE MÜZİK MANUŞ BABA DENİLİYORDU AMA...

Sanatçı Atillla Yılmaz 2005 yılında piyasaya çıkardığı albümündeki eser ile ilgili olarak sevenlerim “senden gayrı” isimli parçamın kopyası olduğunu söylediklerinde şarkıyı dinledim. Söz ve müziği "Manuş Baba" yazan parçanın müziği benim 2005 yılında yayımladığım “senden gayrı” eserimle aynısı olduğunun farkına vardım. Bu konuyla ilgili olarak yasal tüm işlemleri başlatıp emeğime sahip çıkacağım” diye konuştu.

KAYNAK: Mynet.com