Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Ve Öğrenci Girişi

Öğrencilerin e okulu kullanması için e okul öğrenci girişi yapması gerekir. E okul öğrenci girişi yapılması için e okul öğrenci girişi bilgilerinin girilmesi yeterlidir.

Öğrencilerin okuldaki durumlarının aynı şekilde aktarıldığı platformolarak hazırlanan eokul üzerinden öğrencilerin tüm okul durumunun öğrenilmesi mümkündür. Özellikleveliler için büyük bir kolaylıksağlayan e okul üzerinden bilgi alınması, internet üzerinden sunulan bir hizmet olduğu için herhangi saat sınırlaması olmadan yapılabilmektedir. Özellikle not bilgisinin oldukça yoğun kullanıldığı e okul üzerinden bilgi alınması için e okul öğrenci girişi yapılması yeterlidir. E okul öğrenci girişi konusunda öğrencilerin T.C. kimlik numarasının yanında okuldaki numarasını kullanması gerekir. Böylece e okul öğrenci girişi başarılı bir şekilde yapılabilmektedir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞİ

E okul öğrenci girişi

E okul öğrenci girişi yapmak isteyen öğrencilerin e okul portalına giriş yapması gerekir. Portal üzerinde yer alan giriş bölümü üzerinden e okul öğrenci girişi yapılması mümkündür. Giriş yapıldıktan sonra e okul menüsü açılacaktır. Menü üzerinden istediğiniz işlem için seçim yapmanız yeterlidir. Böylece ilgili bilgiler sistem tarafından yüklenecek ve açılan sayfada yayınlanacaktır. Böylece zorlanmadan ve uğraşmanıza gerek kalmadan e okul öğrenci girişi sonrasında bilgilere ulaşabilir ve istediğiniz şekilde sorgulama yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

E okul öğrenci girişi ve devamsızlık sorgulama

E okul üzerinden öğrencilerin öğrenebileceğidiğer bilgi ise devamsızlıktır. Öğrencinin ne kadar devamsızlık olduğunun yanı sıra detaylı devamsızlık raporu sunulduğu için gün gün bilgi almak mümkündür. Öğrencinin hangi günlerde okula gelmediği kolay bir şekilde devamsızlık ekranından görülebilmektedir. Üstelik öğrencinin geç geldiği günler dahi sistem üzerinden belirtilmektedir.

E okul, sadece internet üzerinden değil, akıllı telefonlarınıza yükleyeceğiniz uygulamalarüzerinden de erişilebilir durumdadır. Aynı şekilde bilgi alabileceğiniz uygulamaları ücretsiz olarak telefonunuzakurabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Böylece cep telefonunuz üzerinden her zaman ve her türlü ortamda portala giriş yapabilirsiniz. Tümişlemler ücretsiz ve tüm öğrenciler için geçerlidir.

Haberin Devamı