Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Girişi Ve E Okul Öğrenci Girişi

E Okul giriş ile veli bilgilendirme sistemine erişim sağlayabilirsiniz. E Okul veli ve e okul öğrenci giriş işlemlerini detaylarını e okul hizmetleri haberimizde bulabilirsiniz.

E Okul, öğrencilerin okullardaki durumları hakkında bilgi veren bir portal olarak özellikle veliler tarafından yoğun bir ilgi görmektedir. Velilerin öğrencileri hakkında bilgi almak için kullandığı E Okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde öğrencilerin not bilgilerinden devamsızlıklarına kadar pek çok konuda bilgiçevrimiçi olarak sunulmaktadır. Bu sayede öğrencilerin durumlarını öğrenmek için okula gitmeye de gerek kalmamaktadır bu nedenle özellikle çalışan anne ve babalar, online olarak yapacakları sorgulamalar ile birlikte E Okul üzeninden istedikleri bilgilere ulaşabilmektedir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

E Okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden en çok aranan bilgiler arasınd anot bilgileri ile devamsızlık durumu gelmektedir. Öğrencilerin hangi tarihlerde okula gelmediğinizi devamsızlık sorgulaması yaparak öğrenebileceğiniz gibi dersleri için de ders notlarını seçmeniz gerekir. İki seçenekte de okul tarafından girilen öğreniniz ile ilgili bilgiler yayınlanmaktadır. Fakat bazı durumlarda bilgilerin sisteme girilmesi geciktiği için bir süre beklemeniz de gerekecektir.

Haberin Devamı

E Okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde öğrenciler hakkında belirtildiği gibi bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Özellikler karne dönemlerinde yoğun bir giriş olan eğitim portal, öğrencilerin karne bilgilerini dahi yayınlamaktadır. Böylece karne verilmesini beklemenize gerek kalmanda online olarak karne bilgilerine ulaaiblirsiniz.

E OKUL veli bilgilendirme sistemi giriş işlemleri için T.C. kimlik numarası ile öğrencinin okul numarasını kullanmanız gerekir. Böylece veli bilgilendirme sistemine erişim sağlayabilirsiniz. Sisteme giriş yaptığınızda menü üzerinden istediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Böylece sistem üzerinden yayınlanan tüm bilgilerden yararlanarak öğrencinizin durumun hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

Sadece internet üzerinden değil, akıllı cep telefonlarınız zerinden de aynı giriş ekranına erişim sağlayabilirsin. Cep telefonları üzerinden yapacağınız işlemleri için ilk olarak uygulamayı kurmanız gerekir. Böylece uygulama üzerinden tüm E Okul işlemlerinizi mobil olarak yapma şansı da bulabilirsiniz.

Haberin Devamı