Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Girişi İle Öğrenci Ders Notlarını Öğrenme

E Okul veli bilgilendirme sistemisayesinde öğrencilerin ders durumlarını görebilirsiniz. E Okul veli girişi ile ders notlarına ulaşmak için hangi işlemlerini yapmanız gerektiğini e okul haberimizde bulabilirsiniz.

Gerek öğrencilerin gerekse de velilerin öğrencinin durumunu görmek için kullandığı E Okul sistemi, kısa sürede tüm ihtiyaçlara cevap verir hale gelmiştir. İlk kullanıma sunulduğunda kısıtlı hizmetler sunmasına rağmen zaman içerisinde geliştirilen ve öğrenciler hakkında tüm detayları sunmayı başaranE Okul veli bilgilendirme sistemi, velilerin işlerini de kolaylaştırmış durumdadır. Online olarak sunulduğu için istenilen ya da ihtiyaç duyulan her an öğrencilerin okul durumu ile ilgili bilgilerine ulaşmak mümkündür.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

E Okulu’n sağladığı avantajların yanında, yapılan son düzenlemeler ile birlikte cep telefonları için özel uygulamalar geliştirilmiştir. Hem Android hem de iOS işletim sistemleri için hazırlanan uygulamalar sayesinde akıllı cep telefonları üzerinden dahi, E Okul veli bilgilendirme sistemi işlemleri yapılabilmektedir.

E Okul üzerinden en çok alınan hizmet öğrenci ders notları bilgisidir. Öğrencilerin dönem içerisindeki sözlü, yazılı gibi tüm notlarının yüklendiği veli bilgilendirme sistemi sayesinde hem not bilgisi alabilir hem de ortalamanın ne olduğunu görebilirsiniz. Böylece öğrenciler karnelerini almadan notlarının öğrenilmesi ve nasıl bir karne geleceğinin bilinmesi mümkün hale gelmiştir.

Haberin Devamı

Sağlanan online uygulamadan isteyen tüm veliler yararlanabilmektedir. T.C. kimlik numarası ve öğrenci okul numarası ile giriş yapılan veli bilgilendirme sistemi, online olarak sürekli açık durumdadır. Herhangi bir kısıtlamanın olmadığı sistemden dilediğiniz gibi yararlanmanız mümkündür. Sadece not sorgulamak için değil, öğrenci devamsızlık bilgisi, öğrenci davranış notları ve okul hakkındaki diğer bilgiler için deE Okul veli bilgilendirme sistemini tercih edebilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra açılacak olan yeni menü üzerinden tüm yönlendirmeleri yapabilir ve kolayca işlerinizi seçim yaparak halledebilirsiniz. Sisteme giriş yapmak için tek kriter, okul yaşında öğrencinizin olmasıdır.