Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi İle Ders Programı Öğrenme

E Okul veli bilgilendirme sistemine girerek öğrencilerin ders programını öğrenebilirsiniz. E Okul üzerinden öğrencilerin okuldaki ders programını öğrenmek ve diğer E Okul işlemleri için haberimizin detaylarına bakınız.

Öğrencilerin okul ile ilgili devamsızlıktan not bilgisine kadar tüm bilgilerinin yayınlandığı E Okul üzerinden veliler, istedikleri bilgilere ulaşabilmektedir. Velilerin öğrencilerin bu tür bilgilerine ulaşmasında büyük kolaylıklar sağlayan E Okul veli bilgilendirme sistemi üstelik tüm cihazlar üzerinden erişilebilir durumdadır. İsteyen veliler bilgisayarlar üzerinden, isteyen veliler ise cep telefonlarından veli bilgilendirme sistemine giriş sağlayabilir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

Gelişmiş giriş seçenekleri ile seçim şansı da sunan okul uygulaması sayesinde öğrenciler hakkında bilmek istediğiniz bilgileri, istediğiniz an istediğiniz cihazdan öğrenebilirsiniz. Bu konudaki tek kriter, internet bağlantınızın olmasıdır. İnternet bağlantısı olmadan, uygulamadan yararlanmanız ve bilgi almanız mümkün olmayacaktır. E Okul veli bilgilendirme sisteminde yer alan bilgilerden birisi de ders program öğrenmedir. Okul tarafından belirlenen ders programını, menüde yer alan ders programına giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Üstelik sürekli güncellenen ve yapılan ders programı değişikliklerinde gerekli değişikliklerin yapıldığı ders programı bölümünden öğrencinin ne zaman hangi dersi olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Anne ve babaların çocukları ile ilgili yaşadıkları en büyük sıkıntılarından birisi olan ders programı ve hangi derslerin olacağı sorunu, veli bilgilendirme sistemine sayesinde giderilebilmektedir. Öğrencilerden herhangi bir bilgi almasına gerek kalmadan ders programı gibi, devamsızlık ve ders notları ile ilgili tüm detaylara E Okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden erişilebileceği için veliler için büyük bir kolaylık ve avantaj sağlanmış durumdadır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından faaliyete geçirilen ve yoğun bir kullanımı bulunan E Okul için sizler de belirtilen adımları takip ederek ders programı gibi bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan veli bilgilendirme sistemisayesinde kolayca bilgilere ulaşabileceğiniz gibi özellikle yazılı tarihleri gibi bilgiler sayesinde öğrencinizin iyi bir şekilde derslere hazırlanmasını da sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı