Gazete Vatan Logo

E Okul Girişi Öğrenci Devamsızlık Sorgulama

E okul girişi devamsızlık sorgulama nasıl yapılır? E okul devamsızlık bilgileri ne sıklıkla güncellenmektedir? E okul devamsızlık sorgulama detayları ve merak ettikleriniz haberde.

E okul öğrencilerin sadece not yönünden değil, okuldaki tüm durumlarını sunan bir portal olduğu için istediğiniz konularda bilgi almanız mümkündür. Gerek öğrencilerin gerekse de velilerin online olarak takip edebileceği ve bilgi alabileceği e okul üzerinden e okul devamsızlık sorgulama yapmanız ile birlikte öğrencilerin devamsızlık durumunugörüntüleyebilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS

Okul tarafından sistemi bir şekilde güncellenen ve doğru bilgilerin sunulduğu e okul devamsızlık sorgulama sayfası sayesinde öğrencilerin hangi günlerde okula gitmediğini kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Böylece okula giderek öğretmen ve idareden bilgi almanıza gerek kalmadan e okul devamsızlık sorgulama hizmeti sayesinde gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

E okul devamsızlık sorgulama yapmak için ilk olarak e okul girişi yapmanız gerekir. E okul girişinin ardından e okul devamsızlık sorgulama yapabilmeniz için menü üzerinden devamsızlık bağlantılarını seçmeniz gerekir. Böylece e okul devamsızlık sorgulama yapılarak, öğrencinin tüm devamsızlık durumunuekrana getirilecektir. E okul devamsızlık sorgulama sayfasında yer alan takvim üzerinden öğrencinin hangi günlerde okula gelmediği görülebilmektedir.

Haberin Devamı

Böylece e okul devamsızlık sorgulama sonrasında öğrencinin devamsızlık gün gün takip edilebilmektedir. Üstelik sadece okula gelinmediği günler için değil, öğrencinin okula geç geldiği günler de ekran üzerinden görüntülenebilmektedir. Böylece okul ile ilgili tüm devamsızlık sorgulama işlemleriniz için ilgili devamsızlık sorgulama bölümünden yardım almanız mümkündür.

Öğrencilerin yapacağı sorgulamalar ile birlikten ne kadar devamsızlık hakkı kalacağını öğreneceği için okuldaki devamsızlık durumunu da kontrol altına alabilmektedir. Özellikle devamsızlık konusunda sorun yaşayan ve limitlere ulaşan öğrencilerin mutlaka devamsızlık sorgulama yapması gerekir. Devamsızlık konusunda okulda sorun yaşamak ve herhangi bir ceza almamak için devamsızlık hakkının doldurulmaması gerekir. Bu nedenle velilerin de çocuklarının devamsızlık ile ilgili durumlarını internet üzerinden takip ederek kontrol altına alması yararlı olacaktır. Böylece sorun yaşamadan, öğrencinin eğitimi sürdürülebilir.

Haberin Devamı