Gazete Vatan Logo

E Okul Girişi ile Takdir Teşekkür Hesaplama

E okul takdir teşekkür hesaplama ile alacağınız belgeyi öğrenebilirsiniz. Takdir mi teşekkür mü konusunda e okul takdir teşekkür hesaplama yeterli olacaktır. E okul takdir teşekkür hesaplama detayları haberde.

Öğrencilerin dönem içerisinde aldığı ders notlarına göre yılsonunda verilen karne ile birlikte takdir ve teşekkür belgeleri de verilmektedir. Takdir ve teşekkür belgesi konusunda öğrencilerin derslerdeki başarı durumunu önemlidir. Eğer ders ortalaması yüksek ise takdir, düşük ise teşekkür belgesi verilmektedir. Takdir ya da teşekkür belgesinden herhangi birini almaya hak kazanıp kazanmadığını öğrenmek için e okul takdir teşekkür hesaplama yapılmalıdır. E okul takdir teşekkür hesaplama ile gerekli belgeyi öğrenebilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

E okul takdir teşekkür hesaplama

E okul takdir teşekkür hesaplama yapmak için e okul portalına giriş yapmanız gerekmektedir. portala giriş yaptıktan sonra ders notlarına erişmeniz ve ders notlarınız üzerinden e okul takdir teşekkür hesaplama yapmanız yeterli olacaktır. E okul takdir teşekkür hesaplama konusunda öğrencilerin hesaplaması gerekir. E okul takdir teşekkür hesaplama için, tüm ders notlarının ortalaması alınmalıdır. Ortalamanın 85’ten yüksek olması halinde takdir, 85 ile 80 arasında olması durumunda ise teşekkür almaya hak kazanılacaktır. Bu bakımdan gerek öğrenciler gerekse de veliler e okul takdir teşekkür hesaplama yaparak bu konuda bilgi alabilmektedir.

Haberin Devamı

E Okul Devamsızlık Sorgulama

E okul devamsızlık sorgulama da e okul portalı üzerinden yapacağınız işlemlerdendir. Öğrencilerin okula gidip gitmediğinin görülebildiği devamsızlık ekranında, hangi günlerde okula gidilmediği görülebilmektedir. Bu bakımdan öğrencilerinin devamsızlık durumunda bilgi almak isteyen anne e babalar, online olarak giriş yaptıktan sonra e okul devamsızlık bölümünden devamsızlık bilgisine erişebilmektedir. Okul yönetimi tarafından düzenli olarak girilen devamsızlık bilgileri sayesinde kolay bir şekilde öğrencilerin devamsızlık bilgilerine erişilmektedir. Üstelik geç kalan öğrencilerin geç bilgisi dahi, ilgili devamsızlık ekranı üzerinden görüşebilmektedir. Devamsızlık nedeniyle sorun yaşanmaması için devamsızlık sorgulama yapmanız yeterli olacaktır. böylece istediğiniz zaman devamsızlık durumunu görüntüleyebilirsiniz.

Haberin Devamı