Gazete Vatan Logo

E bordro sorgulama işlemi | E bordro nasıl alınır?

E bordro üzerinden yatan maaşları merak eden vatandaşlar merakla sorguluyor. E bordro ile maaş bilgisi nasıl öğrenilir? Her ay maaş dönemi sonrasında, e bordro arayışa geçen vatandaşlara bordro maaş sorgulama hizmeti ile bilgi edinebiliyor.

E bordro sorgulama işlemi | E bordro nasıl alınır?

Maaşının tam olarak ne kadar yattığını merak eden vatandaşlar, e bordro hizmetinden yararlanıyor. Peki e bordro alma işlemi nasıl olur?

E BORDRO ALMA İŞLEMİ

1. www.turkiye.gov.tr adresinden ana sayfanın üst kısmında yer alan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayın.

2. Açılan ekranda e-Devlet Şifresi, e-İmza, Mobil İmza, T.C. Kimlik Kartı veya İnternet Bankacılığı seçeneklerinden herhangi birini kullanarak sisteme geçiş yapabilirsiniz.

3. Eğer e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapmak isterseniz ise; belirtilen alanlara T.C. Kimlik Numaranızı ve e-Devlet şifrenizi yazın. Ardından altı taraftakiler alan "Sisteme Giriş Yap" butonunu kullanın.

4. Sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını girin.

5. e-Bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.

6. İsterseniz maaş bordronuzu yine aynı sayfada yer alan "Yazdır" butonu yardımıyla yazdırabilirsiniz.

Haberin Devamı

E-BORDRO SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ