Gazete Vatan Logo

Ünlü oyuncunun cesedi sokak ortasında bulundu!

New York eyaletinin kuzeydoğusunda yer alan Bronx bölgesinde bulunan cansız bedenin Green Book filmi oyuncusu Frank Vallelonga Jr.'a ait olduğu ortaya çıktı.

Ünlü oyuncunun cesedi sokak ortasında bulundu!

Oscar ödüllü Green Book filmi ve ünlü dizi The Sopranos'da oynadığı rollerle tanınan oyuncu Frank Vallelonga Jr. Bronx bölgesinde bir binanın önünde Ölü Bulundu.

BİR BİNANIN ÖNÜNDE YATARKEN BULUNDU

Hürriyet'te yer alan habere göre; pazartesi günü saat 03:40 sıralarında aldıkları bir ihbar üzerine Bronx bölgesine giden New York Polis Departmanı(NYPD) ekibi bir binanın önünde bilinçsiz halde yatan bir adam buldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

HAYATINI KAYBEDEN ADAM ÜNLÜ OYUNCU VALLELONGA ÇIKTI

Konuya ilişkin inceleme başlatan ekipler hayatını kaybeden kişinin ünlü oyuncu Frank Vallelonga Jr olduğunu belirledi.

60 yaşındaki aktörün menajeri ölüm haberini doğruladı.

BİR TRAVMA İZİ YOK, BİR KİŞİ TUTUKLANDI

NYPD sözcüsü, oyuncunun ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldığını belirtti ve cesette belirgin bir travma izine rastlanmadığını vurguladı.

Açılan soruşturma kapsamında 35 yaşında olduğu öğrenilen Steven Smith isimli bir şahıs gözaltına alındı. Söz konusu şahıs oyuncunun cansız bedenini saklamakla suçlanıyor.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncunun ölüm nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı, konuya ilişkin soruşturma devam ediyor.

1994 YILINDA OYUNCULUĞA BAŞLADI

Frank Vallelonga Jr. Sinema kariyerine 1994 yılında kardeşi Nick'in yazıp yönettiği “A Beautiful Disguise” ile giriş yaptı.

2004 yılında ünlü dizi “The Sopranos”da yer aldı. Ancak insanlar onu Oscar ödüllü Green Book filmindeki 'Rudy Vallelonga' rolü ile tanıdı.