Gazete Vatan Logo

Böcek ısırığı hayatını mahvetti!

İngiltere'de böcek ısırması sonucu hastalanan 23 yaşındaki Kirsty Keep, teşhis konulamaması sebebiyle günden güne eriyor. Türlü sıkıntılar çeken genç kız ailesine kendisini İsviçre'de bir intihar kliniğine götürmesi için yalvarıyor.

Böcek ısırığı hayatını mahvetti!

23 yaşındaki Kirsty Keep'in hayatı bir böcek ısırığıyla kabus oldu. Böceğin ısırması sonrası tedavi için kemoterapi gören, steroid kullanan Keep'in, hastalığı bir sürü farklı teşhis aldı.

Annesi ise kızının hastalığına çare bulamayınca çektiği videoyu sosyal medyada paylaştı.

12 yaşında bahçede onu ısıran böcekten sonra ismi konulamayan hastalık nedeniyle genç kadın her gün türlü acılar çekiyor ve ailesine kendisini İsviçre'de bir intihar kliniğine götürmesi için yalvarıyor.

Keep, kasları sökülüyormuş gibi bir ağrı yaşadığını söylüyor, genç kadın ayrıca zaman zaman yüz felci geçiriyor ve yüzüne elektrik veriliyormuş gibi hissettiğini belirtiyor.

Kemoterapi bile gördü Geçtiğimiz 7 yılda kemoterapi gören ve steroid kullanan genç kadına ilk başta lupus teşhisi koyuldu. Annesi, kızına birçok farklı teşhis koyulduğunu, kenelerden bulaşan Lyme hastalığına yakalanmış olabileceğinden şüphelendiklerini de söylüyor.