Gazete Vatan Logo

Antalya’da 2 milyon euro’luk Hint düğünü

Mardan Palace Oteli’nde 5 gün sürecek düğün yapılıyor

Hindistan’ın önde gelen iki ailesinin çocukları, Mardan Palace Oteli’nde 5 gün sürecek 2 milyon Euroluk düğün yapıyor. Gelin ve kız kardeşlerinin dünkü kına töreninde takılar yarıştı

Hindistan’ın önde gelen demir çelik üreticilerinden Bansal ailesinin kızı 25 yaşındaki Payal ile ülkenin en büyük tekstil firmasının sahibi Kanodia ailesinin oğlu 26 yaşındaki Deepak düğünlerini Antalya’da yapıyor. Soyadlarının yazılmasını istemeyen iki aileye mensup 450 kişi, düğün için önceki gün kente geldi. Kundu’daki lüks Mardan Palace Otel’de 5 gün sürecek düğünde dün sabah kına töreni yapıldı. Gelin Payal, 3 kız kardeşiyle birlikte kına töreninin yapılacağı salona geldi. Geleneksel kıyafetleri ile kendisi için pahalı kumaşlardan hazırlanmış taht gibi koltuğa oturan Payal, akrabaları ile birlikte bol bol fotoğraf çektirdi. Ayak bileğinde pahalı taşlarla süslü halhalı ve parmağında renkli taşlı mücevherleri bulunan gelin çevresine gülücükler dağıtırken, yakınlarının el ve ayak bileklerine de kına boyasından dövmeler yapıldı.

Hindistan geleneğine göre damat adayını kendisi seçen Payal’ı, tören süresince kız kardeşleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Hint geleneklerine göre düğünün masraflarını karşılayan kız tarafının, otele 1 milyon Euro ödediği, ailenin uçaklarla Antalya’ya getirdikleri konuklarının ulaşımı, her gece otelin ayrı bir yerinde verilen yemekler, eğlenceler ve süslemeler için de ayrıca 1 milyon Euro harcadığı belirtildi. Düğün etkinliklerinde, süsleme amacıyla 25 çiçek türünden 100 bin dal çiçek kullanıldığı ifade edildi.

Haberin Devamı