Gazete Vatan Logo

Dumankaya Kampanyası İçin Son Günler

Dumankaya İnşaat'tan yılsonuna özel kampanya...

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek semtlerinde hayata geçirdiği projelerinde %12 gibi piyasa değerinin çok üzerinde bir indirimle daire sahibi olma imkânı sunduğu kampanyası yoğun ilgi gördü.

Kente kimlik katan gayrimenkul projelerini hayata geçiren Dumankaya İnşaat’ın sunduğu farklı ödeme kolaylıkları, taksit imkânları ve piyasa ortalamasının üzerinde indirim oranları gibi çok özel yılsonu fırsatları müşterilerin büyük beğenisini topladı.

Dumankaya İnşaat projeleri hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Yıl bitmeden daire sahibi olmak isteyenlerin ve ev almayı düşünmeyenlerin bile ev sahibi olmak isteyeceği içerikteki yeni kampanyada % 1 KDV avantajı bulunan Dumankaya İnşaat projelerinde, peşin ve vadeli satışlarda %12 gibi piyasa değerinin çok üzerinde bir indirimle daire sahibi olma imkânı sunulurken banka kredili satışlarda da 36 ay vade ve %0 faiz gibi fırsatlar sunuluyor.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya kampanya ile ilgili şunları söyledi: “Şu anda stoklarda yüzde 1 KDV ile satılan konutlar mevcut. Stoklar bittikten sonra yeni başlanan projelerle birlikte KDV yüzde 18’e çıkacak. Bu avantaj sadece stoklarla sınırlı. % 1 KDV avantajlı projeler üzerine bir de %12 gibi piyasa değerinin çok üzerinde bir indirim konut alıcılarının ilgisini çekti. Kampanyamız yoğun bir ilgi gördü” dedi.

Haberin Devamı

Ritim Yükseliyor Fırsatlar Sizi Çağırıyor

Yılsonuna özel 176.880 TL’den başlayan ödeme fiyatları ve 36 ay vade ve %0 faiz kampanyası ile müşterilerin beğenisine sunulan Ritim İstanbul projesi modern mimarisi, sahip olduğu Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile daire sahiplerine teknoloji ve konforu bir arada sunuyor.

Bazı Fırsatlar Unutulmaz

150.480 TL’den başlayan fiyatlar ve Dumankaya İnşaat’ın özel yılsonu kampanyası ile herkese daire sahibi olma fırsatı sunan Modern Collection projesi Bahçeşehir bölgesini zenginleştirmeye ve sektörde yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Dumankaya Modern Collection’da kişiye özel ev tasarımı, dekorasyon ve özel Dumankaya müşteri hizmetleri ile daire sahiplerine üst düzey güvenlik ve konfor imkânı sunulacak.

Haberin Devamı

İyi Bir Hayat İyi Bir Fiyat

Dumankaya İnşaat’ın eşsiz yılsonu kampanyası ile 70 bin TL’ye varan indirimlerle ev sahibi olma fırsatı sunan Dumankaya Konsept Halkalı'da Küçükçekmece Gölü'nün mavi atmosferi su kanalları ve havuzlarla yeniden yorumlanıyor. Simetrik mimariye katılan hareketle yeni bir geometri kuran Dumankaya Konsept Halkalı toplam 812 rezidans daire ve 21 adet villadan oluşuyor.

Daire sahibi olmak isteyenlere 2013 yılının son fırsatlarını sunan kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Aralık 2013.

Dumankaya İnşaat’ın yılsonu kampanyası için daha detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya www.dumankaya.com adresinden ulaşılabilir.