Gazete Vatan Logo

Düğüne kadar saçların uzar üzülme Gamze!

Eskişehir’de yolda yürürken başına 3’üncü kattan pencere camı düşmesi sonucunda ağır yaralanan 22 yaşındaki Gamze Kara hastanede yaşam savaşı veriyor. Gamze, saçlarını kesmek isteyen hastane personeline ‘Düğünüm var kesmeseniz’ dedi

Düğüne kadar saçların uzar üzülme Gamze!

Eskişehir Arifiye’de geçen hafta çiğbörek yedikleri işyerinden el ele tutuşup dışarı çıkan Gamze Kara ile nişanlısı 28 yaşındaki Ersin Akbulut’un üzerine aynı işyerinin bulunduğu binanın 3’üncü katındaki boş olan dairesinden pencere camı düştü. Cam, Gamze’nin başına isabet etti. Ağır yaralanan Gamze, Eskişehir Devlet Hastanesi Beyin Cerrahisi Servisi Yoğun Bakım Servisi’nde tedaviye alındı.

Düğün alışverişindeydiler

Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda işçi olarak çalışan Ersin Akbulut, Temmuz daki düğünleri için alışverişe çıktıklarını gün bu olayı yaşadıklarını söyledi. Akbulut olayı şöyle aktardı:

“O gün nikah işlemleri için gittik kan verdik. Kına geceliği kaftanını aldık. Börekçiye girdik, karnımızı doyurduk. Buradan çıkarken annemler iki adım gerimizdeydi. Her zamanki gibi el ele tutuştuk. 3-4 adım attık. Sonra bir şangırtı koptu. İkimiz de yerdeydik. Gamze baygındı. Geçen bir hemşire kafasına atkımla tampon yaptı. Allah’a şükür şuan iyi gidiyor.” Sorumlular hakkında dava açacaklarını söyleyen Ersin Akbulut, “İyileştikten sonra ilk işim bu olayın üzerine düşmek. Kim sorumluysa bu işten bunun sonuna kadar gideceğim peşinden. Ne gerekiyorsa yapacağım” dedi.

Haberin Devamı

Kesmeseniz olur mu?

Eskişehir Devlet Hastanesi bahçesinde yakınlarıyla birlikte bekleyen Gamze Kara’nın teyzesinin kızı Özlem Köse Tuna da olayı duyar duymaz hastaneye gittiğini söyledi. Tuna, “Hastanede dikiş atılırken doktor Gamze’ye sordu ‘Saçlarını kesebilir miyim?’ diye. ‘Düğünüm var. Kesmeseniz’ dedi. Doktor da ‘Kesmem lazım. Ne zaman düğünün?’ dedi. O, ‘Temmuz’da’ deyince doktor, ‘daha uzar saçların, üzülme’ dedi. Saçlarını kestiler, en çok o zaman etkilendi. Ama iyi olacak. Şu an yoğun bakımda, bilinci açık. Bizi tanıyor. Yoğun bakımın kapısının önünde bekliyoruz. Kapı açıldığında bize elini kaldırıyor” diye konuştu.