Gazete Vatan Logo

DP’den 'Nereye Kadar'

İşte DP'nin 'Nereye kadar' şarkısının opera, dans, arabesk, alaturka, halay, horon, pop, rock ve marş versiyonları VİDEO

Demokrat Parti’nin, seçim kampanyası boyunca kullanmayı planladığı taslak halindeki seçim şarkıları ve reklamları ilk olarak internet sitesi "Youtube"da yer aldı.

Reklam filminde, Yunan ezgisi üzerine sözünü Nilüfer’in yazdığı ve Asya, Müslüm Gürses ile Duman grubu tarafından da seslendirilen "Olmadı yar" şarkısı, "Son pişmanlık neye yarar? Her şeyin bedeli var. Olmadı yar.

Son pişmanlık neye yarar? Her şeyin bedeli var. Nereye kadar? Buraya kadar" şeklinde kullanıldı. Filmde, en uzun versiyonu 40 saniye olan şarkının bitimiyle beraber "dur" işareti yapan bir el ve "Artık Demokrat Parti var. Çare var" sözleri yer alıyor.

Bu şarkının opera, marş, dans, alaturka, arabesk, horon, pop, rock, türkü versiyonları da seslendirildi.

"BİZDEN HABERLER İYİ DEĞİL"

Diğer bir reklam filminde ise Ağar, Zafer Hüsnü Taran’ın Kurtuluş Savaşı’nı anlattığı ve "Biz böyle yaşadık adaşım. Sizden ne haber?" sözleriyle biten "Harp Poemi" adlı şiirinin ardından, şunları söylüyor:

"Bizden haberler iyi değil. Bir türlü iyileştirilemeyen, sürekli kanayan bir yaramız var. Bu vatanın evlatları, bitmek bilmeyen bir vuruşma uğruna gazi oluyor. Şehit oluyor, şehit oluyor. Maalesef eline silah almış, terör ve kavgayı çıkış yolu kabul etmiş eylem peşinde koşanlar da Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşları. Şiddet, azap, kahır dolu bir vuruşma sürüp gidiyor yıllardır. Bitsin artık. Bitsin ki; analar, babalar, bacılar, kardeşler, eşler, dostlar ağlamasın. Türkiye ağlamasın." Diğer bir reklam filminde de "Lütfen ona inat, buna inat oyunuzu harcamayın. Unutmayın ki, seçiminizi bir ay için değil bir yıl için değil 2012’ye kadar yapıyorsunuz. Türkiye’nin yeni lideri Mehmet, Mehmet Ağar. Artık Demokrat Parti var. Çare var" sözlerine yer veriliyor.

Bir diğer reklam filminde ise Türk bayrağı üzerine "İşçi, çiftçi, köylü, sanayici, memur, esnaf, kentli, emekli, asker, işsiz babası, eğitimci, polis, aile babası, iş adamı, devlet adamı, millet adamı, Demokrat Parti Genel Başkanı, Türkiye’nin yeni lideri Mehmet, Mehmet Ağar. Artık Demokrat Parti var. Çare var" sözleri yer alıyor.

DP’nin aday tanıtım toplantısı, 18 Haziran’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. Törenin ardından milletvekili adaylarına seçim propagandası dönemine ilişkin eğitim verilecek.


Nereye Kadar? / Arabesk




Nereye Kadar? / Dans



Nereye Kadar? / Halay



Nereye Kadar? / Opera



Nereye Kadar? / Marş




Nereye Kadar? / Alaturka



Nereye Kadar? / Horon



Nereye Kadar? / POP




Nereye Kadar? / Rock




Nereye Kadar? / Türkü




Demokrat Parti









Haberin Devamı