Gazete Vatan Logo

Dolunay 21. yeni bölümde üçüncü kişi ortaya çıkıyor!

Dolunay 21. yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Star TV'nin romantik komedi dizisi Dolunay'da Pelin'in gelişiyle Nazlı ile Ferit arasında neler yaşanacağı merak edildi. İşte Dolunay'ın bu akşamki bölümünden ipuçları...

Dolunay 21. yeni bölümde üçüncü kişi ortaya çıkıyor!

Dolunay 21. yeni bölümüyle bu akşam izleyicilerle buluşacak. Star TV'de Pazar akşamları yayınlanan Dolunay'da Pelin, Nazlı ve Ferit üçgeninde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanları...

DOLUNAY 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Birbirlerine olan duygularını itiraf edecekleri anda Pelin’in gelişi Ferit ve Nazlı’nın ilişkisine bomba gibi düşer. Geçmişte kandırılmış olduğunu öğrenen Ferit Pelin’e karşı daha toleranslıdır. Pelin de bunu fırsat bilerek Ferit Nazlı’yla yakınlaştıkça aralarına girmeye çalışır. Nazlı, Ferit’ten istediği desteği bulamayınca kimsenin beklemediği bir karar verecektir.

DOLUNAY 20. SON BÖLÜM ÖZETİ

No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Dolunay’da başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel’e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül eşlik edecek.

Nazlı restoran ve mali sorunlarla uğraşırken tesadüfen Ferit’in doğum günü olduğunu öğrenir ve Ferit’e sürpriz bir parti organize eder. Dışarıya karşı ilgili eş olarak görünmenin yanında Ferit’i daha yakından tanımak ve onu mutlu etmek ister. Ferit de Nazlı’ya karşı yelkenleri suya indirmiştir. Ne var ki bu parti sadece Ferit için değil Nazlı için de sürprizlerle doludur. Asuman gittikçe Deniz’e doğru çekilirken Deniz’in duygularını kestirememektedir. Bu belirsizlik Asuman’ı durdurmaz. Fatoş Tarık’ın kendisinden hoşlandığından bihaber Manami’yi yüreklendirmektedir.

Haberin Devamı