Gazete Vatan Logo

Dolunay 11. yeni bölümünde Ferit ile Nazlı başbaşa kalıyor!

Dolunay 11. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Dolunay dizisinin yeni bölümünde Ferit ile Nazlı birbirinden uzak kalmayı bir türlü beceremiyor. İş gezisi sebebiyle başbaşa bir otelde konaklayan ikili arasında romantik anlat yaşanıyor. İşte Dolunay'ın yeni bölüm fragmanları...

Dolunay 11. yeni bölümünde Ferit ile Nazlı başbaşa kalıyor!

Dolunay 11. yeni bölümü bu akşam izlenebilecek. Star TV'nin sevilen dizisi Dolunay'da Nazlı ve Ferit arasındaki çekişme durdurak bilmiyor. Peki ikili arasındaki gelişmeler başbaşa vakit geçirdikten sonra değişecek mi?

DOLUNAY 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DOLUNAY 11. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

DOLUNAY 11. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ferit, Nazlı’nın sakladığı sırrı bulmaya çalışıyor

Ferit Nazlı’nın bir sır sakladığından emindir. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yapar. Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemez. İstanbul'dan uzaklaşmalarını gerektirecek bir gelişme ile Nazlı ve Ferit’in ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Nazlı’nın Ferit’e karşı olan tutumu Deniz’i cesaretlendirir. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdır.Ferit Nazlı’nın bir sır sakladığından emindir. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yapar. Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemez. İstanbul'dan uzaklaşmalarını gerektirecek bir gelişme ile Nazlı ve Ferit’in ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Nazlı’nın Ferit’e karşı olan tutumu Deniz’i cesaretlendirir. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdır.

Haberin Devamı