Gazete Vatan Logo

Doğan’ı yalnız bırakmadılar!

Şırnak’ta şehit düşen özel harekat polisi Atilla Güneş’in 11 yaşındaki oğlu Doğan’ın sünnet düğünü planlanandan 17 ay sonra yapıldı. Doğan, Türkiye’nin dört bir yanından organize olup düğününe gelenlere “Beni yalnız bırakmadınız” sözleriyle teşekkür etti...

Doğan’ı yalnız bırakmadılar!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 22 Aralık 2015 yılında PKK’lı teröristlerle çatışarak yaralanan ve GATA’da tedavi gördüğü sırada şehit düşen polis memuru Atilla Güneş’in ailesi, 17 ay sonra oğulları Doğan’ın sünnetini yapmaya karar verdi. 13 Mayıs Cumartesi günü için tarih alındı. Davetiyenin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Türkiye’nin her yerinden yüzlerce kişi düğüne katılmak için yola çıkacaklarını söyledi.

Bin araçlık konvoy

İzmir Gaziemir’de düzenlenen sünnet düğününde polis araçlarının da bulunduğu yaklaşık bin araçlık konvoy oluştu. Konvoyun başında Şehit Atilla Güneş’in ismi verilen zırhlı polis aracı yer aldı. Beklemediği bir ilgi ile karşılaştığını söyleyen şehidin oğlu Doğan Güneş, “Beni yalnız bırakmadıkları için gelenlere çok teşekkür ediyorum. Polis ağabeylerim sağ olsun benim için geldiler, sünnet arabam da çok güzeldi, çok sevindim” dedi.

Dört bir yandan otostopla geldiler

Sosyal medyada düğüne gitmek için organizasyonlar sürerken Doğan’ı yalnız bırakmak istemeyen vatandaşlardan kimi “İstanbul’dan araçla gidecek olan var mı?” çağrısına “Cuma günü 8 gibi çıkıyorum araçta 4 kişilik boş yer var. İsteyeni alayım” cevabı yazmıştı. İşte o gençler düğün için Osmaniye, Ankara, İstanbul, Uşak gibi birçok şehirden otostopla yola çıktı ve Doğan’ın yanında oldu.

Haberin Devamı

Parmaklar bu sefer Doğan için kalktı

Şehit oğlu Doğan’ın sünnet kınası 12 Mayıs akşamı İzmir Şubesi Özel Harekat Polisleri’nin katılımıyla Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz tarafından yakıldı. Gün boyunca şehit oğlunun yanında olan Kılavuz, “Şehidin emanetine olan vazifemizi yerine getirdik” dedi.