Gazete Vatan Logo

Dizilerin olaylı setleri

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın tartışması, setlerde kamera arkasında yaşanan gerginlikleri bir kez daha gözler önüne serdi. Daha önce benzer olayların yaşandığı dizi setlerini ve kavgaları derledik...

Dizilerin olaylı setleri

Öpüşme kavgası mahkemede devam ediyor

Nurgül Yeşilçay’la Erkan Petekkaya arasındaki ipler öpüşecekleri sahnede koptu. Senaryodan öpüşme sahnesini çıkartan Petekkaya’ya tepki gösteren Yeşilçay karşılığında “Sen de ne meraklısın öpüşmeye!” cevabını alınca çılgına döndü ve Petekkaya’ya küfürle cevap verdi. Kavgadan sonra diziden ayrılan Yeşilçay yaptığı açıklamalarla mobinge uğradığını söyledi. Yeşilçay’a, Petekkaya’dan cevap gecikmedi. Petekkaya “‘Aslında bana asıldı da ben yüz vermedim’ diyor. Ben Nurgül’ün nesini taciz edeceğim? Beyonce mi o? Diziden kovulduğu için bana çamur atıyor, O da beni taciz etti” dedi. İkili arasındaki açıklamalar mahkemeye intikal etti.

Lale Devri değil dayak devri

Lale Devri’nde dayak skandalları arka arkaya gelmişti. İlk skandal Hatice Aslan ile Tolgahan Sayışman arasında yaşanmış, Sayışman, Aslan’ı sert bir şekilde duvara itmişti. Selen Soyder ve dizinin kostüm sorumlusu kıyafet yüzünden tartışınca Soyder kostüm sorumlusuna yumruk attı. Dizinin son dayak skandalı ise Kenan Bal ve Gül Onat arasında yaşandı. Gül Onat’ı yanlış anlayan Bal, Onat’a iki kez tokat attı. Yaşanan kavgalar sonucu dizi final yaptı.

Haberin Devamı

Çay döküldü Beren kıyamet kopardı

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin başrol oyuncuları Beren Saat ile Engin Akyürek sette çay yüzünden kavga etmişti. Akyürek, set arasında çay içerken Saat ile çarpıştı. Koluna çay dökülen Beren Saat bağırmaya başlayınca sete ara verilmiş, iki oyuncu set ekibi tarafından zor sakinleştirilmişti.

Tükürük başrolde

Yılın en olaylı setlerinden biri O Hayat Benim dizisine ait. Başrol oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun diziden ayrılacağını açıklaması başlayan süreç uzun süre gündemde kaldı. Yeşim Ceren Bozoğlu’nun diziden ayrılmasının sebebi sete geç geldiği için rol arkadaşları Ahu Sungur ve Zeynep Eronat ile tartışmasıydı. Aralarındaki sözlü kavga büyüyünce sinirine hakim olamayan Bozoğlu iki oyuncunun yüzüne tükürdü. Yönetmen Hamdi Alkan duruma müdahale etmek istedi. Yönetmenle de kavga eden Yeşim Ceren Bozoğlu seti terk edip diziyi bırakacağını açıkladı ve diziyle yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Hümeyra kızdı, Ata diziden ayrıldı

Avrupa Yakası’nda Ata Demirer ile Hümeyra da kavga etmişti. Kavganın sebebi Ata Demirer’in sabah 05.00 olmasına rağmen sette gülme krizine girmesi ve sahnenin sürekli tekrar edilmesiydi. Ata Demirer’in bu tavrına sinirlenen Hümeyra’nın, “Kendine gel artık bitir şu sahneyi gidelim” demesi krizi başlattı. Kavgadan sonra Demirer, Gülse Birsel’den, Hümeyra ile karşılıklı sahne yazmamasını istemiş ve sezon sonunda diziden ayrılmıştı.

Dedikoduyla başlayan kavga diziden kovdurdu

Leyla ile Mecnun dizisinde oynayan Ushan Çakır, Beste Bereket ve Ezgi Asaroğlu’nun arasında yaşanan kavgadan sonra üç oyuncu yapımcı tarafından diziden gönderildi. Olayın sebebini Asaroğlu şöyle anlatmıştı, “Beste ve Ushan onların arkasından konuştuğumu sanıyorlardı. Bir gün Ushan sete öfkeyle geldi konuşmak istediğini söyledi kabul etmedim. Boğazıma sarıldı. Ölüyordum” demişti.

Kendini rolüne kaptırdı

TRT 1’in Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinin setinde Cemal Hünal, rol arkadaşı Orhan Kalkan’ı yumruklamıştı. Dizide padişah Murat’ı oynayan Hünal’ın rol gereği Kalkan’ın boğazını sıkması gerekiyordu. Ancak Hünal, kendini role fazla kaptırıp Kalkan’ın gırtlağına canı yanana kadar sıktı. Nefessiz kalan Kalkan, Hünal’ı itip “Ne yaptığını sanıyorsun?” diyerek tepki gösterdi. Buna sinirlenen Hünal, Kalkan’a yumruk attı. Kavganın büyümesini araya giren yönetmen Altan Dönmez ve set çalışanları engelledi. Boğazı mosmor olan Kalkan, yönetmenin ricası üzerine Hünal’dan şikayetçi olmaktan vazgeçti ve sahnenin çekimlerini tamamladı.

Haberin Devamı

“Kıvanç Tatlıtuğ reytingi düşünce agresifleşti”

Kurt Seyit ve Şura dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Engin Şenkal kavga etmiş, Şenkal, Tatlıtuğ’a “Terbiyesiz herif” demişti. Kavganın sebebi ise Şenkal’a, Tatlıtuğ’un rol vermesi gereken yerde gülümsemesiydi. Şenkal, Tatlıtuğ’un reytingler düştükçe agresifleştiğini de söylemişti.

Fahriye Evcen sette terör estiriyor

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in başrolü paylaştığı Çalıkuşu setinde olaylar bitmek bilmemişti. Fahriye Evcen’den dolayı kaynaklandığı söylenen sorunların nedeni oyuncunun sürekli set ekibiyle tartışması olarak gösterildi. Evcen makyözu ve ışık ekibine tatışmıştı.

Haberin Devamı