Gazete Vatan Logo

Dizideki o sahne gerçek oldu!

Dünyaca ünlü yatırım bankası Morgan Stanley’de çalışan Stefano Brizzi, bir polis memurunu öldürdü. Brizzi, kurbanını rekortmen dizi Breaking Bad’deki gibi küvete koyup asitle eritmek istedi.

Dizideki o sahne gerçek oldu!

İngiltere kan donduran bir cinayeti konuşuyor. 50 yaşındaki İtalyan Stefano Brizzi, eşcinsel arkadaşlık uygulaması üzerinden tanıştığı 59 yaşındaki polis memuru PC Gordon Semple’ı önce öldürdü sonra cesedi banyoda asitle eritmeye çalıştı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Brizzi, söz konusu uygulama aracılığıyla Semple ile tanıştı ve onu evine davet etti. Beraber uyuşturucu kullanan ikiliden Brizzi, cinsel ilişki sırasında Semple’ı boğazlayarak öldürdü. Sonrasında ise cesedi küvete doldurduğu asidin içinde eritmeye çalıştı.

Breaking Bad hayranı

Brizzi mahkemede verdiği ifadede, ünlü dizi Breaking Bad’in büyük bir hayranı olduğunu ve bu tekniği dizide gördüğünü belirtti. Brizzi polise verdiği ifadede ise, “Geçen hafta bir polis memurunu öldürdüm. Cesedi yok etmeye çalıştım. Şeytan böyle yapmamı söyledi” ifadelerini kullandı.