Gazete Vatan Logo

Diş hekimine tecavüz suçlaması! Kamera görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Kadıköy’de bir diş hekimi, yanında çalışan yabancı uyruklu kadının tecavüz iddiası üzerine darbedildi. O anlara dair güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Diş hekimine tecavüz suçlaması! Kamera görüntüleri ortaya çıktı

Kadıköy’de bir binanın terasına çıkan kadın, tecavüze uğradığını söyleyip çevredekilerden yardım istedi. Ne olduysa da ondan sonra oldu. İddiaların odağındaki diş hekimi linç edilmek istendi.

CNN TÜRK’ten Tugay Saday’ın haberine göre sesleri duyan mahalle sakinleri binanın önüne toplandı. Diş hekimi ve kadın binadan çıkarken kalabalıkla karşılaştı. Ardından diş hekimi saldırıya uğradı. O esnada binanın güvenlik kamerası da kayıttaydı. Bir süre sonra olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis merkezindeki sorguda diş hekimi temizlikçi kadının kendisinden para alacağı olduğunu söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktığını, ardından kendisine iftira atıldığını söyledi.

Diş hekiminin bu ifadesini, daha sonra ortaya çıkan klinik güvenlik kamerası da doğruladı. Görüntülerde diş hekimi, tartışma sırasında kadının cep telefonu ile kayıt aldığını fark edince telefonu almak için hamle yaptığı, kısa bir itişmenin ardından kadının terasa yöneldiği görüldü.

İncelemede bulunan polis ekipleri de tecavüz iddiasının asılsız olduğunu belirledi. Diş hekimi ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hakkında işlem başlatılan temizlikçi kadının ise çalışma izni olmadığı için sınır dışı edileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

"9 BİN LİRA VERMEZSEN SENDEN HAMİLEYİM DİYECEĞİM, TECAVÜZ ETTİ DİYECEĞİM"
DHA'ya yaşadıklarını anlatan Diş hekimi İsmail Beker, "İşçi firmasından bir ay denemek üzere biz bu kişiyi aldık. Temizlik, yemek işleri yapacaktı. Daha sonra ayrıldı. Firma sahibi bir ev tutuyor. Firmadan alacağım var diyor. Firma pasaportunu vermek istemiyor, ancak polisle gidip pasaportunu alıyor. Sonra yanıma geldi. 'Firma bana ödemeler yapmıyor alacaklarım var alamıyorum, sen ödeyeceksin eğer ödemezsen hamileyim diyeceğim, tecavüz etti diyeceğim, bana 9 bin lira para vermen lazım' dedi. Ben de kabul edemeyeceğimi söyledim" diye konuştu.
"KADININ BEYANI ESASTIR, SEN TECAVÜZCÜSÜN DİYEREK SALDIRDILAR"
70 yaşındaki adam, "Aşağıya seslendi 'Bana tecavüz ediyorlar' diye. 'Telefonumu niye attın' deyince de 'Bakar mısınız? Bana tecavüz ediyorlar beni öldürüyorlar' diye aşağıya seslenmiş oldu. Beraber aşağıya indik. Kamera kayıtları var. Ben 'dokunmadım' dememe rağmen, 'kadının beyanı esastır biz seni dinlemiyoruz sen tecavüzcüsün' diyerek üzerime saldırdılar. Tecavüz, darp olsa zaten ayrı ayrı inmiş olurduk ya da bir tartışma olurdu. Yargısız infaz yaptılar" dedi.
"TECAVÜZE UĞRAYAN BİR KADININ BU ŞEKİLDE BİR TAVIR SERGİLEYECEĞİNİ SANMIYORUM"
İsmail Beker'in kliniğinde müdür olarak çalışan Sevinç Özkan ise "Biz de şok olduk. Böyle bir şeyin olacağına ihtimal bile vermiyoruz. Tecavüze uğrayan bir kadının bu şekilde tavır sergileyeceğini düşünmüyorum. İtibarımız sarsıldı, İsmail beyi darp eden kişilerden hesap soracağız yargı önünde. Her sabah kliniğe girerken yüreğim hop ediyor. Bu kolay atlatılacak bir şey değil" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı