Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölümü neden yayınlanmayacak?

Diriliş Ertuğrul Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline geldi. Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması herkesi merakta bıraktı. Peki Diriliş Ertuğrul neden bu hafta yayınlanmayacak? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölümü neden yayınlanmayacak?

TRT 1'in reytingleri alt üst eden dizisi Diriliş Ertuğrul'un 89. yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması, hayranlarını dizinin bittiği yönünde endişelendirdi. Peki Diriliş Ertuğrul'un tanıtımı neden yok, neden yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelmeyecek? İşte cevaplar...

Diriliş Ertuğrul bu akşam TRT 1 ekranlarına gelecek olan UEFA Avrupa Ligi Finali Ajax - Manchester United maçı nedeniyle bir hafta ertelendi.

Başrollerinde engin altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan gibi isimlerin bulunduğu yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümü ile 31 Mayıs Çarşamba 20:00'de TRT 1'de ekrana gelecek. Bu nedenle yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 88. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 89. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde Aliyar ve Ertuğrul’a büyük bir kumpas kuran Vasilius, Kayı Obası ve Çavdar Obası'nı hüsrana uğratmıştır. Cenk meydanında Aliyar hayatını kaybederken Sultan Aleaddin, Ertuğrul'u bu tuzaktan kurtarır. Bütün bunlardan habersiz olan Köpek, Çavdar Obasında Aliyar'ın cenazesine katılır. Ancak Sultan Aleaddin ile karşı karşıya gelince büyük bir şok geçirir. Ertuğrul'un hedefinde ise Vasilius vardır. Karacahisar tekfuru Vasilius, hain emellerinde başarıya ulaşmış gözüksede Ertuğrul, şehitlerin intikamı için onu öldürmeye yeminlidir. Peki Ertuğrul, Vasilius'tan intikam alabilecek midir?

Haberin Devamı