Gazete Vatan Logo
Magazin Diriliş Ertuğrul 36. bölümde şok eden sahne-izle

Diriliş Ertuğrul 36. bölümde şok eden sahne-izle

Trt 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 36. bölümünde heyecan dorukta. Nefes kesen sahneleri gerilim dolu dakikaları izleyenleri ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul'da bu akşam şok eden bir sahne yaşanıyor. Heyecan dolu Diriliş Ertuğrul 36. bölüm ve tüm detayları haberimizde...

Diriliş Ertuğrul 36. bölümde şok eden sahne-izle

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümü izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini; Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz gibi güçlü isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul 36. bölümü ile ekrana geliyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Geçen hafta nefes kesen sahnesiyle final yaparak büyük merakta bırakan ve sabırsızlıkla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümünde obadaki tansiyon yükselmeye devam ediyor. Ertuğrul ve Alpleri ihanetle suçlanıyor. Hayme Ana'nın bu duruma tepkisi ne olacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 36. BÖLÜM ÖZETİ

Kocabaş’ın Oku Ertuğrul’u Vuracak mı?Hayme Ana’nın Ertuğrul’u obadan sürgün etmesi obadaki tansiyonu daha da yükselmiştir. Ancak bu durum Aytolun ve Tuğtekin’i fazlasıyla memnun etmiştir. Obada her şey Aytolun’un planladığı gibi gitmektedir. Aytolun, Tuğtekin’i Gökçe ile evlendirerek obadaki etkinliğini daha da artırmak istemektedir.

Bütün bu oyunları gören Selcan onun üzerine gider. Ancak her defasında Gündoğdu’nun sert müdahalelerine maruz kalır. Ertuğrul obadaki bu yaşananlardan habersiz yeni planlar yapmaya devam etmektedir. Bu arada Konya’dan gelen Ertokuş Bey’in Ertuğrul için söyledikleri Korkut Bey, Tuğtekin ve Aytolun’u öfkelendirmiştir.

Haberin Devamı

Ertokuş Bey bütün tehlikelere rağmen Ertuğrul ile neden görüşmek ister? Konya’dan getirdiği bilgiler nelerdir? Yayını çeken Kocabaş Ertuğrul’u vuracak mı? Artuk Bey onları neden gizli gizli dinlemektedir? Artuk Bey, obadaki hainin Kocabaş olduğunu öğrenecek mi? Obaya yeni gelen Goncagül ile Gündoğdu arasında yeni bir şeyler mi başlayacak? Selcan’ın yeni planları neler olacak? Noyan kimi katledecek? Bütün bu sorular, Diriliş Ertuğrul 36. bölümde cevabını buluyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ertuğrul’un Alacağı Emanet Nedir?Ertuğrul’un vazifelerinin elinden alınması ve alplikten çıkarılması Kayıları ve Kayı Alpleri’ni büyük bir şaşkınlık içinde bırakmıştır. Bütün bu yaşananlarla birlikte Hayme Ana’nın Ertuğrul’u sürgün etmesi obadaki krizi daha da büyütmüştür. Hayme Ana bir yandan beylik yükümlülükleri diğer yandan ise analık duyguları arasında kalmıştır. Ertuğrul’u yaralı eliyle sürgün ettiğine pişman olsa da elinden artık bir şey gelmemektedir.

Haberin Devamı

Ertuğrul ise en küçük bir tereddüt göstermeden, mücadelesine Alp’leri Doğan, Turgut ve Deli Demir ile devam edecektir.Diğer yandan Kayılar’la Dodurgalılar arasında yaşanan gerilim bütün sıcaklığıyla devam etmektedir Obada yaşanan tek gerilim bu değildir. Aytolun’un Korkut Bey’e verdiği ilacı öğrenen Selcan şimdi ne yapacaktır?

Obaya gelen Acem tüccarın planı nedir? Tuğtekin ve Gökçe’nin yakınlaşması obada bir düğünün müjdecisi midir? Konya’dan obaya gelen sürpriz konuk kimdir? Rahman’ı Noyan’ın yanında nasıl sürprizler beklemektedir? İbni Arabi’nin Ertuğrul’a emanet ettiği sandık açılacak mı? Obadan uzak kalan Ertuğrul’un yeni planları nelerdir? Bütün bu soruların cevabı Çarşamba Akşamı “Diriliş Ertuğrul” 35. bölümde.