Gazete Vatan Logo

Dijital dünyanın kalbi Boğaziçi’nde atacak!

Boğaziçi Üniversitesi tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan Digital Times Summit, farklı alanlarda dijitalleşmenin lider isimlerini buluşturuyor.

Dijital dünyanın kalbi Boğaziçi’nde atacak!

İletişim, reklam, pazarlama gibi farklı disiplinlerin dijitalleşen dünyaya tepkilerini, gelişim ve değişim süreçlerinin inceleneceği zirvede sektör profesyonelleri dijitalleşmenin hayatı nasıl değiştirdiğini anlatacak. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı ile Sosyal Medya Ekibi tarafından ilki 2014 yılında gerçekleştirilen Digital Times Summit, bu yıl da dijital dünyanın önde gelen isimlerini üniversite öğrencileri ve sektör profesyonelleri ile buluşturmaya devam ediyor.

İletişim, iş dünyası, reklam, pazarlama gibi farklı disiplinlerin dijitalleşen dünyaya tepkilerini, gelişim ve değişim süreçlerini incelemeyi hedefleyen zirve 19 Mart Cumartesi günü saat 09:30'da, Albert Long Hall’de gerçekleşecek. Zirvede, “Dünya dijitalleşiyor, tüm alışkanlıklarımız ve iletişim yöntemlerimiz değişiyor. Peki, yeni dijital dünyaya ve değişen çağa ne kadar hakimiz?” sorularına yanıt aranacak. Zirvede Facebook, Google, Microsoft gibi dijital dünyanın önde gelen şirketlerinden temsilcilerin yanı sıra; Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, Sahibinden CEO’su Burak Ertaş, Monitise COO’su ve girişimci Fırat İşbecer, Spotify Türkiye Direktörü Ergül Çivi gibi isimler de konuşmacı olarak yer alacak.

Haberin Devamı