Gazete Vatan Logo

DGS ek yerleştirme işlemleri bugün sona erecek!

DGS ek yerleştirmeleri 11 Ekim'de başlamıştı ve bugün tamamlanacak. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren DGS ek yerleştirmeleri nasıl ve nereden yapılıyor? ÖSYM, DGS ek yerleştirme kılavuzuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

DGS ek yerleştirme işlemleri bugün sona erecek!

DGS ek yerleştirme işlemleri hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. 11-16 Ekim arasında gerçekleşecek DGS ek yerleştirme için bugün son gün.

DGS KILAVUZ BİLGİLERİ

DGS EK YERLEŞTİRME TERCİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

DGS EK YERLEŞTİRME TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

2018-DGS Ek Yerleştirme tercih işlemleri, 11 – 16 Ekim 2018 tarihleri arasında aday tarafından, bireysel olarak, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri kullanılarak elektronik ortamda yapılacak olup posta ile Merkezimize gönderilen veya elden verilen tercihler işleme alınmayacaktır.

2018-DGS Ek Yerleştirmede, 2018-DGS Kılavuzu, 2018-DGS Tercih Bilgileri ve Ek Yerleştirme İle İlgili Açıklamalar metninde yer alan ilke ve kurallar ile yükseköğretim programlarının koşul ve açıklamaları geçerli olacaktır.

2018-DGS Ek Yerleştirme ile ilgili tablolar ve diğer bilgiler, aşağıdaki bağlantılarda sunulmuş olup tercihte bulunacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Haberin Devamı