Gazete Vatan Logo

Derbinin galibi Fenerin yengeleri

Bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde futbolcular kadar eşleri de tribünde yine dikkat çekecek. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yengeleri güzellik ve seksilikte birbiriyle yarışıyor

Derbinin galibi Fenerin yengeleri

Yolanthe Cabau
Futbolcu eşleri arasında en dikkat çeken ve en çok tanınanı kuşkusuz Yolanthe Cabau. Eşi Wesley Sneijder kadar dikkat çekici olan Cabuo gerek modellik, gerekse oyunculuk, sunuculuk ve tasarımcılıkla da ön plana çıkan bir isim.
Elisabeth Haugen
Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen futbolda en az Linnes kadar hünerli. Haugen sık sık eşiyle karşılıklı top oynuyor ve bunu şova dönüştürüyor.
Yağmur Sarıoğlu
Galatasaray'lı Sabri Sarıoğlu'nun eşi pilot Yağmur Sarıoğlu renkli kişiliği, gece hayatı, lüks araç merakıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sarıoğlu Lamborghini’siyle sık sık gündeme geliyor.
Patricia Callero
Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera, model Patricia Callero ile evlendi. Miss Universo Uruguay 2009 güzeli Callero verdiği birbirinden seksi pozlarla dikkat çekiyor.

Bouchra van Persie

Fenerbahçe'nin renklerine kattığı dünya yıldızı Robin van Persie'nin eşi Bouchra, 1983’te Hollanda’da dünyaya geldi. Londra’da yardım organizasyonlarında aktif rol alan Bouchra van Persie’nin birçok konuda eşini etkilediği ve kararlarında etkin rol oynadığı söyleniyor. Bouchra’nın güzel bir sesi de var. Flemenkçe bir şarkı seslendiren Bouchra, profesyonel şarkıcılara taş çıkartıyor.

Haberin Devamı

Rose Bertram

Fenerbahçe’ye bu sezon transfer olan Gregory van der Wiel, Türkiye’ye bir de “Yenge” getirdi. 1994 doğumlu Belçikalı model güzelliği, seksiliği ve sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlarıyla kurduğu iletişimle bir anda dikket çekti. Model bu ilgiyle Twitter'daki takipçi sayısını gün geçtikçe yükseltmeye devam ediyor.

Barbora Lovasova

Fenerbahçe'nin defans oyuncucu Martin Skrtel'in eşi Barbora Lovasova güzelliği ile dünya gündemini meşgul ediyor. Ancak seksi güzel pek gündem olma derdinde değil.

Zeynep Demirel

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel evlendikten sonra kendini kızı ve eşine adadı.