Gazete Vatan Logo

Denizli'de 6 iş adamı FETÖ'den gözaltına alındı

Denizli'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Denizli İhracaatçılar Birliği (DENİB) Başkanı ve Türkiye İhracaatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili Süleyman Kocasert'in de bulunduğu 6 işadamı, polis tarafından ev ve işyerlerinde arama yapılıp, gözaltına alındı. Denizli' de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili Süleyman Kocasert Emniyet Müdürlügü'ndeki sorgunun ardından serbest bırakıldı

Denizli'de 6 iş adamı FETÖ'den gözaltına alındı

Denizli'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Denizli İhracaatçılar Birliği (DENİB) Başkanı ve Türkiye İhracaatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili Süleyman Kocasert ile işadamları M.G. (Mehmet Gören), H.K. (Halil Karakaya), A.T. (Ahmet Tokat), F.T. (Fatih Turgut), Z.E. (Zeki Erdemir) emniyetteki ifadelerinin ardından Denizli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilip, savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Kocasert ve diğer işadamlarının, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alınıp, emniyette dosya ile ilgili ifadelerine başvurulduktan sonra serbest bırakıldıkları bildirildi.