Gazete Vatan Logo
Magazin Hande Yener: Demet’e gıcığım!

Hande Yener: Demet’e gıcığım!

Hande Yener, yıldızının bir türlü barışmadığı Demet Akalın’ı çok kızdıracak açıklamalar yaptı. İşte Hande Yener'in o sözleri...

Hande Yener: Demet’e gıcığım!

Arnavutköy’de görüntülenen Hande Yener, etrafını saran çiçek satan çocuklara 100 TL harçlık verdi. Çiçekçinin “Seni sevmeyen ölsün Hande Abla” sözlerine “Ölmesin be. Ama beni çekemeyen sürünsünler” diye karşılık verdi.

“Bu sözler Demet Akalın’a mı?” sorusuna ise “Demet’le düşman değilim. Her şeyi ona yormayın” diye cevapladı. Yener, yıldızının bir türlü barışmadığı Akalın’la ilgili şunları söyledi: “Benim Demet’le hiçbir problemim yok. Ona gıcık oluyorum. Daha doğrusu birbirimizi görünce gıcık oluyoruz. Benim onunla uğraşacak kadar boş zamanım yok. O benim hayatımla çok ilgileniyor.”

B... emojisiyle üzerime oynadı!

Yener, Akalın’ın kızı Hira’nın fotoğrafının altına b.. emojisi koyması hakkında da “Emojiyi o niyetle göndermedim, anlamı da o değil. Demet algı yaratmak için benim üzerine oynuyor. Böyle yaptığı için aramız düzelmiyor. Demet’e daha önce zeytin dalı uzattım, o dalı kırmayacaktı. Barışçıl bir karakteri yok” dedi.