Gazete Vatan Logo

Davutoğlu: Hesap verecekler

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Adıyaman 5. Olağan Kongresi'nde konuştu. Davutoğlu'nun hedefinde paralel yapı ve Kılıçdaroğlu vardı.

Öğle saatlerinde Elazığ'da bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adıyaman'a gecikmeli olarak geldi. Geç kaldığı için Adıyamanlılardan özür dileyen Başbakan Davutoğlu, Adıyamanlılar söz verdi mi sözünde durur, dedi.

İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

*Ebu Zer'in emanetçisi Aziz Adıyamanlılar, Ebu Zer adını ağzına alan Kılıçdaroğlu Osmanlıca için Ortaçağ benzetmesi yapmadı mı?

*Kılıçdaroğlu'nun özür borcu var. Osmanlıca için Ortaçağ demeyeceksin. Bir daha bu milletin inancına, örfüne, kültürüne kimse artık hakaret edemeyecek.

KARŞILIKSIZ KALMAYACAK

*Nerede vesayet, darbe varsa orada CHP var. Bürokrasiye sızmış bir paralel çete, milli iradeyle iktidara gelen AK Parti'yi iktidardan uzaklaştırmak istedi. O paralel çeteyle ilgili adım atılınca onlardan önce Kılıçdaroğlu konuşuyor. Çünkü onlarda vesayet var.

*Devletin en mahrem toplantılarını dinleyenler, mazlumlara giden TIR'ları durduranlar bunun karşılıksız kalacağını düşünmesin!

"MİLLET VE TARİHİN ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER"

*Bu ülkenin Başbakan'ına 'Dönemin Başbakanı diye fezleke hazırlayanlar varsa onlar bugün de yarın da millet ve tarih önünde hesap verecekler...

Haberin Devamı

*Kılıçdaroğlu'nun dediğini yapmış olsaydık o küçük Suriyeli kız gibi nice kızlar Suriye'de şehit edilecekti. AK Parti kadrolarının bıkmadıklarını, nefeslerinin tıkanmadığını dile getiren Başbakan Davutoğlu, son olarak Adıyamanlılardan 2015 seçimleri için "yüzde 75" sözü aldı.