Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe görüşmeler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye zirvesi öncesi Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe görüşmeler!

Erdoğan ve Merkel, Vahdettin Köşkü'nde gerçekleştirilecek Suriye konulu dörtlü zirve öncesi bir araya geldi.Merkel'i Vahdettin Köşkü'ne gelişinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu karşıladı.

Görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da hazır bulundu. Erdoğan, görüşme öncesi köşkün penceresinden Merkel’e İstanbul Boğazı’yla ilgili bilgi verdi.Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.

ERDOĞAN'IN, RUSYA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR PUTİN İLE GÖRÜŞMESİ BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesi başladı.Erdoğan ve Putin, Vahdettin Köşkü'nde gerçekleştirilecek Suriye konulu dörtlü zirve öncesi bir araya geldi.

Erdoğan ve Putin görüşmesinde ise Türk tarafından Türk heyetinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın yer aldı. Rus heyetinden ise Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Devlet Başkanlığı Başkan Yardımcısı Dmitry Peskov, devlet başkanı danışmanı Yuri Uşakov, Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Rusya Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerkhov yer aldı.

Haberin Devamı

MAKRON İLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüşmesi başladı.

Erdoğan ve Macron, Vahdettin Köşkü'nde gerçekleştirilecek Suriye konulu dörtlü zirve öncesi bir araya geldi.

Görüşme basına kapalı gerçekleşti