Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adana'da flaş açıklamar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da vatandaşlara seslendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Erdoğan, "Ana muhalefetin genel başkanı "seçim günü elektrikler kesilirse sandıkların üzerine oturun" diyor. Seçimlerde sandığını bulup oy kullanamadığı için sandıkların hala tahtadan olduğunu sanıyor. Halbuki sandıklar artık plastikten. Üzerine oturursanız kırarsınız sayın Kılıçdaroğlu. Siz sandığın üstüne oturmanın değil, sandıktan çıkmanın hesabını yapın. Tavuk musunuz da sandığın üzerine tüneyeceksiniz? Sandık üstüne oturmak için değil içinden çıkmak için var" şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları;

Adana, Akdeniz havzasının en dinamik şehirlerinden biridir.

Biz nezakete nezaketsizlik yapmayız ama nezaket kurallarından anlamayanlar kusura bakmasınlar.

Birileri Türk milliyetçiliğini birileri Kürt milliyetçiliğini, birileri asgari ücreti istismar ederek kendisine ikbal sağlamaya çalışıyor.

Bazı Kürt kardeşlerim oyuna geliyor diyorum ki; bu ülkeyi asla böldüremeyeceğiz, kimse bu yola başvurmasında başvurursa karşısında bizi, silahlı kuvvetlerimizi emniyet güçlerimizi ve en önemlisi milletimizi bulur.

Haberin Devamı

Bunların baş imamı 1999'da Pensilvanya'ya kaçtı sen hocaefendi değil misin? Niye Mekke'ye, Medine'ye değil de Pensilvanya'ya kaçtın? Şu anda panikteler, onlar kaçacak biz kovalayacağız.

Bunlara 7 Haziran dersi çok önemli, bu ülkede kızlarımıza çektirilen cezanın arkasında bunlar var, imam hatipleri kapatan da bunlar.

Biz Adana'ya hizmet getirmek için çaba gösterdiysek Hakkari'ye götürmek için de çalıştık, bunların belediyesi bulunan 5 ile gittim, hiçbir belediye başkanı gelip beni karşılamadı, bunları dağ yönetiyor.

Bunların iradesi yok, çıkmış Taksi Kabe'miz diyor, demek ki bu aydınların Kabe'si de Taksim, bizim tek Kabe'miz var.

Bunlara talimat dağdan geliyor, bunlar imam hatipleri kapatmayı, din derslerini kaldırmayı vaat ediyorlar, kaos çıkarmakla tehdit ediyorlar. Hadi oradan çıkın ortaya, bilin ki bunun bedelini ağır ödersiniz.

Daha seçim olmadan seçim sonrası kaos çıkarmakla tehdit ediyorlar çünkü bunlar kandan besleniyorlar, candan besleniyorlar.

Haberin Devamı

Milliyetçi olduğu iddiasındaki partinin genel başkanı da bunlarla aynı dili kullanıyor ana muhalefet zaten kendini bırakmış.

Bu seçimde de inşallah tüm hesaplar boşa çıkacak. Bunlar hesap da bilmiyor. Ana muhalefetin genel başkanı "seçim günü elektrikler kesilirse sandıkların üzerine oturun" diyor. Seçimlerde sandığını bulup oy kullanamadığı için sandıkların hala tahtadan olduğunu sanıyor. Halbuki sandıklar artık plastikten. Üzerine oturursanız kırarsınız sayın Kılıçdaroğlu. Siz sandığın üstüne oturmanın değil, sandıktan çıkmanın hesabını yapın. Tavuk musunuz da sandığın üzerine tüneyeceksiniz? Sandık üstüne oturmak için değil içinden çıkmak için var.