Gazete Vatan Logo

Cumali Akgül kimdir? (Survivor 2018)

Cumali Akgül kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. Survivor Gönüllüler takımının en dikkat çeken yarışmacılarından Cumali Akgül'ün hayatına dair tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte Survivor Cumali Akgül...

Cumali Akgül kimdir? (Survivor 2018)

Cumali Akgül survivor 2018'in ilgi çeken yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor'da bu haftaki eleme adaylarından biri olan Cumali Akgül'ün hayatına dair bilgiler merak edilir oldu. İşte Cumali Akgül kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı...

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

Cumali Akgül, Iğdır'da dünyaya geldi. 32 yaşında olan Akgül, daha önceden de Survivor'a başvurmuş ancak kabul edilmemiştir.

Programa katılarak yarışmacı olmak için Iğdır'dan İstanbul'a 50 gün boyunca yürüdü. Cumali Akgül, geçtiğimiz günlerde de Beyaz Show'a katılmış ve Acun Ilıcalı, canlı yayında Cumali Akgül'ün Survivor gönüller takımı kadrosuna alındığını duyurmuştu.

Böylece Cumali Akgül, Survivor'a katılmak için yaptığı 50 gün süren 1500 kilometrelik yürüyüş sonrasında Survivor'da yarışmaya katılma şansı elde etmiştir.

32 yaşındaki Cumali Akgül, Survivor yarışmasının kendi yaşam tarzını yaşattığını ve bundan dolayı yarışmaya müracaat ettiğini belirtti.