Gazete Vatan Logo

Çukur son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı ise...

Çukur 11. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi ve izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur'da Yamaç nasıl bir karar verdi? Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı ise...

Çukur dün akşam da yine çok heyecanlıydı. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da Yamaç'ın herkesi şoke eden kararı ne oldu? So bölümün hemen arkasından Çukur 11 yeni bölüm fragmanı merak edilse de henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR 10. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç, Sena ve Serdar namlunun ucundadır. İçlerinden biri vurulur, ama hangisi? Nefeslerin tutulduğu bu esnada Koçovalı kadınlarını da büyük bir tehlike beklemektedir. Serdar’ın adamları İdris’in evine baskın düzenler. Sultan ve diğer kadınları kaderi, o sırada karşılarına çıkan Vartolu’nun elindedir. Celasun için hayatını tehlikeye atan Karaca’nın durumu kritiktir.

İyice köşeye sıkıştığını hisseden ve öfkesinin bedelini Serdar’a ödetmeye karar veren Selim ise Yamaç karşısında zor anlar yaşar. Tansiyonun gittikçe yükseldiği sırada Baykal’ın Yamaç’ı köşeye sıkıştırmak için attığı hamle, Yamaç’ı hayatının en zorlu kararlarından biriyle karşı karşıya bırakacaktır.