Gazete Vatan Logo

Çukur dizisinin 22. yeni bölümde yeni oyuncu sürprizi!

Çukur dizisi 22. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur'da yeni oyuncu sürprizi yaşanacak. Peki Elvis kim? Vartolu'nun gözünü döndüren olay nedir? İşte Çukur'un yeni fragmanları...

Çukur dizisinin 22. yeni bölümde yeni oyuncu sürprizi!

Çukur dizisi oyuncuları ve konusuyla ilgi çekiyor. Reyting rekortmeni dizi Çukur'da bu akşam neler yaşanacak? Elvis kim? Vartolu'yu deliye döndüren olay nedir? Yamaç silahını çekiyor! İşte Çukur yeni bölüm fragmanları...

ÇUKUR 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Emmi’nin, Vartolu’ya tüm Koçovalı kadınlarının kaçırıldığı haberini verdiği tanıtımda, Saadet’in de kaçırıldığını öğrenen Vartolu’nun gözü dönüyor. Yamaç, Vartolu’ya “Ne yaptın sen babamın oğlu!” sözleriyle tepki gösterirken, Baykal’ı isteyen Elvis’in, Koçovalı kadınlarını sıraya dizerek Yamaç’a izlettiği anlarda gerilim yükseliyor. Yamaç’ın silah doğrulttuğu sırada, “Sana bizi anlatmışlar belli ama eksik anlatmışlar. Kimse benim sevdiklerime zarar veremez!” sözleri dikkat çekiyor.

ÇUKUR'A YENİ OYUNCU!

İlk kez 22'inci bölümde izleyici karşısına çıkacak olan 35 yaşındaki oyuncu Saygın Soysal, 'Elvis' karakterine hayat verecek.

Yamaç ile Vartolu’nun tuzağına düşerek güç kaybı yaşayan Baykal’la arasında bağ olan Elvis, pek çok dengeyi de değiştirecek. Kilit bir role sahip olan Soysal, “Baykal, gücünü geri kazanacak mı?” sorusunun cevap bulacağı yeni bölümde işleri kızıştıracak.

Haberin Devamı