Gazete Vatan Logo

Çukur 21. yeni bölümde Yamaç'tan şaşırtıcı iş birliği!

Çukur 21. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve izleyicileri meraklandırdı. Pazartesi akşamları Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi izleyicilerin fenomeni olmayı başardı. Çukur'un bu akşamki bölümünde Yamaç'ın şaşırtan işbirliği ne olacak?

Çukur 21. yeni bölümde Yamaç'tan şaşırtıcı iş birliği!

Çukur Pazartesi akşamları izleyicileri ekrana kilitliyor. Her bölümünde nefes kesen olaylar yaşanan Çukur dizisinde Yamaç'ın verdiği kayıplar onu derinden sarsar. Peki bu duygu içinde nasıl bir yol izleyecektir? İşte yeni bölüm fragman ve özeti...

ÇUKUR 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Çukur’daki kayıplar Yamaç’ı derinden sarsar ve hayatını sorgulamasına yol açar. Kendini kapana kısılmış hisseden Yamaç, gidenlerin intikamını alabilmek için şaşırtıcı bir iş birliği yapacaktır. Aliço, Hale’yi öldürenin kim olduğunu araştırırken geçmişin gizemli perdesini de aralayacak. İdris ise Vartolu’nun tüm mahallelinin önünde İdris’in babası olduğunu itiraf etmesiyle derinden sarsılacak. Kartların yeniden dağıtılacağı ‘Çukur’un yeni bölümünde beklenmedik güçler birleşecek ve büyük sürprizler yaşanacak.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur’da nefesler tutulur ve gözler yıllar sonra birbirlerine kavuşan baba-oğula yani İdris ve Vartolu’ya çevrilir. İdris’le yüzleşen Vartolu’nun önünde iki seçenek vardır: Salih Koçovalı olarak geçmişte kaçırdıklarını yaşamak ya da Vartolu Sadettin olarak ‘Çukur’da fırtına estirmeye devam etmek. Vartolu, hayatının en zorlu yol ayrımına gelirken, Selim’i Baykal’ın vurdurttuğunu öğrenen Yamaç ise öfkeden deliye döner ve harekete geçer. Tüm dengelerin alt üst olduğu bölümde gözünü hırs bürüyen Baykal ise etrafındaki herkese tehdit saçarken, Yamaç için geri dönüşü olmayan bir acıya sebep olacaktır. Çukur’da herkes için tehlike çanları çalmaktadır.

Haberin Devamı