Gazete Vatan Logo

Çocukların yol arkadaşı, Scout Okul Çantaları…

Sırt çantası, öğrencinin günlük yol arkadaşıdır. Dayanıklı, güvenli ve her türlü hava koşulunda kullanılabilmesi çocuklar için önemli bir özellik. Bunun yanında estetik olarak çocuğun duygularına hitap eden Scout ilköğrenim boyunca çocukların her zaman yanında.

En doğru tasarlanmış okul çantası bile yanlış taşındığında işe yaramaz…

Çocuklar yaşamlarının bu döneminde henüz yumuşak omurgaya sahip olduklarından tek taraflı taşıma tehlikeli eğriliklere neden olabilir. Bu nedenle tek taraflı taşınan tüm okul çantaları ilköğrenim çocukları için tehlikelidir. Bu durum spor ve günlük sırt çantaları için de geçerlidir. Çünkü, stabilize dış gövdesi olmayanlar çantalar, çanta içini ve çocuk sırtını koruyamaz.

Öğrenimin bir gereği olarak öğrenciler ev ve okul arasında kitaplarını, defterlerini ve birçok okul malzemelerini taşımak zorundadır. Sırtta taşınan bir okul çantası, tek taraflı olarak elde veya omuzda taşınan bir çantadan daha sağlıklıdır.

Scout okul çantaları farklı model ve genişlikte sunulmaktadır. Tüm modellerin sırt profili, hafif kontürlü ve havalandırma kanallarıyla üretilmektedir. Çantayı taşıyan çocuğun yaş ve vücut yapısından bağımsız olarak, Scout çantaları, çocuklara uyum sağlar.

Haberin Devamı