Gazete Vatan Logo

Çocukla tatil için lüks ve huzurun adresi

Bir tatilden beklentiniz, mavi ve yeşilin eşsiz buluşmasında eğlence, huzur ve dinlenme ise Titanic Deluxe Belek tam size göre. Çocukla tatile çıkanlar için hayatı kolaylaştıran Antanic Çocuk Kulübü anne babaların romantik bir tatil yapmasına da imkan sunuyor.

Titanic Hotels bünyesinde yer alan, Antalya’nın en güzel bölgelesinde yer alan Belek’te 2013 yılında High Class All Inclusive olarak hizmete açılan Titanic Deluxe Belek tatil deyince aklınıza gelen; eğlenceden, spa'ya alışverişten dünya mutfaklarından eşsiz lezzetleri tatmaya kadar tüm beklentilerinize cevap veriyor. 6 bin metrekare üzerine kurulan Antanic Çocuk Kulübü ise 3 yaşından büyük çocukları sabah 10.00'dan gece 22.00'a kadar ağırlıyor. Böylece anne babalara, çocuklarını düşünmeden keyifli ve romantik bir tatil yapmak kalıyor.

Belek’te çam ormanlarının arasına gizlenmiş olan Titanic Deluxe Belek, doğanın tüm renkleri ve olanaklarıyla iç içe benzersiz bir tatil yaşamak isteyenlere ayrıcalıklı imkânlar var. 170 bin metrekare alana yayılmış, 600 odası ile Titanic Deluxe Belek'te her şey misafirlerin konforu için en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Otelin 1 km uzunluğundaki özel plajında Akdeniz’in berrak sularının tadını çıkarabilir, dilerseniz 9 açık yüzme havuzu, 2 kapalı yüzme havuzu, su parkı ve donanımlı Fitness Club ve eşsiz bir SPA deneyimi sunan Be Fine Club’ta keyifli zaman geçirip, tatiliniz boyunca kendinizi şımartabilirsiniz.

Haberin Devamı

6 bin metrekarelik çocuk kulübü

Anne babalar keyifli bir tatilin tadını çıkarırken çocuklar için özel olarak dizayn edilen Antanic Kid’s Club eğlenceli ve oyun dolu bir dünyanın kapısını aralıyor. Titanic Deluxe Belek’te kaydıraklı çocuk havuzları, çocukların sağlığı baz alınarak ahşaptan özel olarak dizayn edilmiş interaktif oyun salonları, bale ve jimnastik odaları, özel şovlar ve çok daha fazlası küçük misafirleri bekliyor. Aile dostu Titanic Deluxe Belek’in Antanic Çocuk Kulübü’nde 0-17 yaş arası tüm çocuklar için farklı programlar özel eğitmenler eşliğinde sunuluyor.
Dileyen aileler için 15-36 aylık bebeklere bebek bakım hizmeti sunan otelin restoranlarında yer alan özel çocuk büfesi tüm çocukların damak zevkine uygun olarak hazırlanıyor. Kulüpte macera adası, çocuk tiyatrosu, dans, sinema, hobi odaları, özel oyun alanları ile 6000 metrekareye yayılmış bölgenin en iyi çocuk kulübü olarak çocuklara sınırsız bir eğlence sunuyor.
Be Fine SPA yılın yorgunluğunuzu atın
Uzakdoğu’nun gizemini Akdeniz’e taşıyan Be Fina SPA'da bedensel, zihinsel ve ruhsal bütünleşmeyi sağlayan tüm detaylar özenle tasarlanmış. Suyun yenileyici enerjisiyle bedeninizi ve ruhunuzu eşsiz bir yolculuğa çıkarın. Doğanın en saf mucizesi suyun arındırıcı ve rahatlatıcı etkisiyle sonsuz bir dinginliğe kavuşmaya hazır olun. Uzman terapistlerin dokunuşlarını, dünyaca ünlü kozmetik markalarıyla uyguladığı seanslarda vücudunuzu dinlendirmenin keyfini yaşayın. İster Uzak Doğu masajları isterseniz kese ve köpük masajıyla kendinizi şımartın. Buhar banyosu yaptıktan sonra kese ve köpük masajıyla Türk Hamamı sefanızı tamamlayın.

Haberin Devamı