Gazete Vatan Logo
Magazin Ceylan Ertem: Sahnede ağzıma sinek kaçtı ve yuttum!

Ceylan Ertem: Sahnede ağzıma sinek kaçtı ve yuttum!

Şarkıcı Ceylan Ertem, sahnede başına gelen ilginç bir olayı anlattı. Ertem, 'şarkı söylerken ağzıma sinek kaçtı. Sineği yuttum ve tüm gece şarkı söylerken sürekli öksürdüm.' dedi.

Ceylan Ertem: Sahnede ağzıma sinek kaçtı ve yuttum!

Sunucu Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, şarkıcı Ceylan Ertem oldu.

"HALA ESKİ KAFALIYIM"

Kendisini hala eski kafalı olduğunu ve bu nedenle single yapmadığını belirten ceylan ertem, "Hala eski kafalı olduğum için single değil de albüm yapıyorum. Çünkü bir anı paylaşıyorum. Hala daha single yapmaya uzağım” dedi.

"İLTİFAT EDİLDİĞİNDE AĞLIYORUM"

Kendisine iltifat edildiğinde utandığını ve güzel olmadığını düşündüğünü dile getiren ünlü şarkıcı, Güzelliğime iltifat edildiğinde utanıyorum. Çünkü güzellik geçici bir şey ve ayrıca güzel olduğumu düşünmüyorum. Çevremdeki insanlar ayrıca yaptığım işlere iltifat ettiklerinde kendimi tutamayıp ağlıyorum” dedi.

"YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ YAŞAMALIYIZ"

Yemek yemeyi sevdiğini, kadında ve erkekte göbeği sevdiğini söyleyen Ceylan Ertem, "Sağlığımızı bozmayacaksa eğer yemek yemeliyiz. Yarın ölecekmiş gibi yaşamalıyız. Ben fit birisi değilim. Kadında ve erkekte de göbeği seviyorum. Böyle şeylere takılmıyorum” dedi.

Haberin Devamı

"SAHNEDE AĞZIMA SİNEK KAÇTI"

Sahnede başına ilginç olaylar geldiğini ve ağzına sinek kaçtığını söyleyen Ertem, Sahne de yaşadığım en ilginç şeylerden birisi, bir festivalde şarkı söylerken ağzıma sinek kaçtı. Sineği yuttum ve tüm gece şarkı söylerken sürekli öksürdüm” dedi.

"ESKİ KOCAMIN SOYADINI KULLANDIM"

Instagram sayfasının hacklendiğini ve eski kimlik bilgileriyle geri aldığı için eski eşinin soyadının olduğunu söyleyen şarkıcı, İnstagram sayfam çalındığında eski kimlik bilgilerimle geri verdiler. Oradaki bilgilerimde eski kocamın soyadı vardı. Bir ay boyunca eski kocam aradı ve bu durumla çok eğlendik” dedi.

"HASTALIKLARIM ENGELLİYOR"

Uçağa binmekten çok korktuğunu, yurtdışına dahil arabayla gittiğini ve hastalıklardan dolayı hayatında birçok şeyi yapamadığını belirten Ertem, "Korktuğum için uçağa binemiyorum. Yurtdışına sürekli arabayla gidiyorum. Pek memnun değilim bu durumdan. Yaşadığım bir çok hastalıktan dolayı sadece uçağa binememek değil, hayatımda da birçok şeyi yapamıyorum. Ama daha kötü durumda olanları görünce, uçağa binememem çok önemli bir şey değilmiş diyorum” dedi.

Haberin Devamı