Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 29. bölüm fragmanı yayınlandı – Düğün heyecanı başlıyor!

Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümünde düğün heyecanı başladı. Ancak Cesur ve Sühan’ı tam mutlu olacaklarını düşündükleri anda yeni bir tehlike bekliyor. Çünkü Rıza kaçıyor. Rıza, yaptığı plan ile Cesur’u öldürecek mi? Cesur ve Güzel dizisi yeni olaylarıyla bu akşam Star TV ekranlarında olacak.

Cesur ve Güzel 29. bölüm fragmanı yayınlandı – Düğün heyecanı başlıyor!

Rıza’nın son bölümde tutuklanmasının ardından Sühan ve Cesur rahat bir nefes almıştı ve artık geleceğe daha umutlu bakıyorlardı. Fakat yine de Cesur, düşmanlarının bu kadar kolay bir şekilde pes etmeyeceğinin farkında. Cesur, yine de Sühan’ı üzmemek adına bu fikirlerini kendisine saklıyor. Çünkü önlerinde planlayacakları rüya gibi bir düğün var, o düğün ile hayatlarında yeni bir sayfa açacaklar.

CESUR VE GÜZEL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan Hülya ise bebeğinin kaçırıldığını öğreniyor ve bu onu deliye çeviriyor. Bebeğini tekrar bulmak için elinden geleni yapıyor. Cahide ise iyice tehlikeli olmaya başlayan Hülya’dan tedirgin olmaya başlıyor. Bunun için çözüm yolu ise Tahsin Korludağ’a bulaşmak oluyor. Cahide Tahsin Korludağ’ın gözüne girmek için her şeyi yapıyor fakat önünde yine engel olarak Korhan’ı buluyor.

Diğer taraftan Sühan ile Cesur da mutlu sonra ulaşacakları düğünleri için emin adımlar ile ilerliyorlar. Onların bu aldıkları karar Korludağ konağında büyük bir yankı buluyor. Sühan ve Cesur’un evlilik haberi herkeste farklı etkiler yaratıyor. Bu haber ile geçmişteki kırgınlıklar, korkular ve hatta endişeler de yeniden ortaya çıkıyor. Fakat tüm bu gelişmeleri Rıza da çok dikkatli bir şekilde izlemeye başlıyor. Çünkü Rıza, son kozunu oynamak adına bir fırsat kolluyor ve o fırsat tam da zamanında eline geçiyor ne yazık ki. Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümünde Sühan ile Cesur, Rıza tehdidinden kurtulup mutluluğa kavuşabilecek mi?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi 1 Haziran Perşembe akşamı 29. Bölümü ile Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

CESUR VE GÜZEL DİZİSİNİN 28. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Cesur ve Güzel dizisinin son yayınlanan bölümünde Cesur, Rıza’yı nihayet köşeye sıkıştırmıştı ve tam da o anda artık bir karar vermesi gerekiyordu. Sühan ise Cesur’a son sözünü söylediği için Cesur’un yanlış bir karar vermemesi adına dua ediyordu. Ancak Tahsin Korludağ’ın bıçaklanma haberi herkesi fazlasıyla sarsmıştı.

Korhan, tüm bu olanlardan Cahide’yi sorumlu tutmuştu ama yine de herkesin iyiliği adına sessiz kalmıştı. Tahsin Korludağ da herkesin elini kolunu bağlayabilecek bir sürpriz yapmıştı.

Haberin Devamı

Bülent ise her şeyini kaybettikten sonra artık intikam almaya iyiden iyiye niyetlenmişti. Bu yüzden çiftliğe gitmişti. Mihriban onu önlemeye çalışsa da Bülent hırsı yüzünden çok büyük bir hata yapmıştı.

Rıza ise Cesur’un kendi için çıkardığı tüm engelleri bir şekilde aşmayı başarmıştı. Bunun sonucunda da Cesur’dan sonsuza kadar kurtulmayı kafasına koymuştu. Ancak nihayetinde Cesur, Rıza’yı hapse tıktırmayı başarmıştı. Fakat Rıza, yine de intikam yeminleri etmeye devam ediyordu.