Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 28. bölüm fragmanı yayınlandı!

Cesur, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğrendikten sonra Rıza’dan intikam almak isterken Rıza, Cesur’a büyük bir tuzak kuruyor. Sühan da Cesur’un yanlış bir şey yapmasından ve hayatlarını mahvetmesinden korkuyor. Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümünde Sühan ve Cesur’un aşkları yine büyük sınavlardan geçiyor.

Cesur ve Güzel 28. bölüm fragmanı yayınlandı!

Cesur ve Güzel dizisinin yeni yayınlanacak bölümünde Cesur, Rıza’yı çıkmaza soktuğunda artık bir karar vermesi gerekiyor. Sühan ise Cesur’a son sözünü söylemişti. Bu yüzden yine de içten içe Cesur’un bir hata yapmasından korkuyor. Çünkü yeni doğacak bebekleri dahil üçünün de iyiliği için Cesur’un artık bu intikam fikrinden uzaklaşması gerekiyor. Tam o sırada Tahsin Korludağ’ın bıçaklanmış olduğu haberi geliyor. Bu haber tüm aileyi oldukça sarsıyor.

CESUR VE GÜZEL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Korhan ise tüm olanlardan Cahide’yi sorumlu tutuyor. Yine de herkesin iyiliği için şimdilik bir şey söylememesi gerektiğini düşünüyor. O esnada Tahsin Korludağ da herkesi bağlayacak bir sürpriz yapıyor. Diğer taraftan her şeyini kaybetmiş olan Bülent ise intikam almaya yeminli bir halde ve bu şekilde Korludağ çiftliğine gidiyor. Mihriban çok fazla çabalamış olsa da yine de Bülent hata yapıyor.

Cesur, Rıza ile uğraşırken Rıza yine de Cesur’un tüm hamlelerini boşa çıkarmayı başarıyor. En sonunda da Cesur’dan tamamen kurtulmaya karar veriyor. Sühan ile Cesur da birbirlerinden habersiz bir şekilde Rıza’nın tuzakları ile boğuşuyorlar. Bu zorlu süreçte yalnızca ve yalnızca aşklarına bağlı kalmaya devam ediyorlar.

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi 28. Bölümü ile 25 Mayıs Perşembe akşamı Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

CESUR VE GÜZEL DİZİSİNİN 27. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Cesur ve Güzel dizisinin bir önceki bölümünde Sühan, her şeyi unutup tekrar Cesur ile bir aile olmak istiyordu ve Cesur’a güzel haberi vermişti. Cesur ise Sühan’ın hamile olduğunu yani baba olacağını öğrendiğinden çok sevinmişti. Artık Sühan’ı ve bebeklerini asla yalnız bırakmayacaktı. Buna hiçbir şeyin engel olmasına izin vermeyecekti.

Tahsin Korludağ ise iyice zorlu bir sürece gitmişti. Bu süreçte ona çıkış yolu ise Rıza olmuştu. Tüm günahların ortaya çıkmasını önlemek için bir oyuna girmişlerdi. Ancak bu oyunun kazananı hiç de beklenmedik bir kişi olacaktı. Öte yandan Bülent de geçmişteki sırlar ile uğraşıyordu. Bülent’in hamlesi Cahide’nin evliliğini de büyük bir zora sokmuştu. Bundan sonra Korhan’ın Cahide’yi affetmesi çok daha zor olmuştu.

Haberin Devamı

Cesur ise Sühan’dan gelen teklifi kabul etmişti. Bu yüzden ona artık değiştiğini ispatlaması gerekiyordu ve Cesur bunun için büyük bir çaba sarf ediyordu. Yine de Cesur’un bu yolda önüne çıkan engeller istediği gibi davranmasına mani oluyordu. Tahsin Korludağ ise Cesur’dan intikam almak için yepyeni ve son kozunu oynamaya kararlıydı. Gecenin bir yarısı gelen bir telefon ile Cesur için yeni bir macera başlamıştı.