Gazete Vatan Logo

Cesur ve Güzel 27. bölüm fragmanı yayınlandı!

Cesur ve Güzel dizisinin 27. bölümünün fragmanında Cesur’un çıkışı bir hayli dikkat çekiyor. Cesur ve Güzel'de acaba bu saatten sonra Sühan ve Cesur eski günlerine dönecekler mi? Dizinin 27. Bölüm fragmanında Cesur ve Sühan’ın yakınlaştıkları da görülüyor. Cesur Sühan’ı ikna edebildi mi? Hepsi bu akşam Cesur ve Güzel 'in yeni bölümünde olacak.

Cesur ve Güzel 27. bölüm fragmanı yayınlandı!

Dizinin yeni bölümünde Cesur, Sühan’ın çiftliğe gitmesine izin vermiyor ve bundan sonra hep onun yanında kalacağını, kendisini ve bebeklerini bir an olsun yanından ayırmayacağını söylüyor. Yani Cesur artık kararını net bir şekilde ortaya koyuyor ve kesin bir tavır sergiliyor. Sühan ise her ne kadar Cesur’a karşı koymak istese de bunu yapamıyor. Çünkü Cesur gerçekten de kararlı. Cesur ve Güzel dizisinin 27. Bölüm fragmanının sonunda Cesur ile Sühan’ın yakınlaştığı da gözlerden kaçmıyor. Bu durumda acaba Cesur, yeni bölümde Sühan’ı ikna edebiliyor mu? Diğer taraftan dizinin yeni bölümünde Rıza da oldukça ilginç bir çıkış yapıyor ve Tahsin Korludağ’dan çiftliği istiyor. Bu ilginç istek karşısında Tahsin Korludağ elbette çok şaşırıyor. Cesur ve Güzel dizisi oldukça heyecanlı geçecek 27. Bölümü ile 18 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de Star Tv ekranlarında sevenleri ile buluşacak!

CESUR VE GÜZEL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

CESUR VE GÜZEL DİZİSİNİN 26. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cesur ve Güzel dizisinin son yayınlanan bölümü olan 26. Bölümünde Cesur, Sühan’ı ihanet ile suçlamıştı. Sühan ise Cesur tarafından ihanet ile suçlandıktan sonra aslında delicesine aşık olduğu o adamı kendisinden uzaklaştırmak adına kalbine ket koymuştu ve ondan gelen her türlü soruyu hiçbir şekilde cevaplamamıştı. Yine de Cesur bu işi bu noktada bırakmaya ve pes etmeye hiç de niyetli değildi.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Tahsin Korludağ da Adalet’ten hiçbir şekilde haber alamıyordu. Tahsin Korludağ’ın kafası hazır Adalet mevzusu ile meşgul iken Rıza da fırsattan istifade ederek Sühan’ı hedef alıyordu.

Aynı zamanda Bülent ile Cahide’nin arasında devam eden savaş da artık iyice alevlenmeye başlamıştı. Fakat Tahsin Korludağ’ın vermiş olduğu tepki Bülent’e de Cahide’ye de büyük bir sürpriz olmuştu. Onların bu şaşkın hallerinden faydalanacak olan kişi ise Hülya’ydı. Hülya ortada dönen bu savaşın asıl kazananı olmak istiyordu ve bunun için ne gerekiyorsa onu yapacaktı.

Sühan ise sessizliğini korurken Cesur bu sessizlikten çok daha fazla işkillenmeye başlamıştı. Bu yüzden Cesur, gerçekten de neler döndüğünü ve Sühan’ın neden böyle sessiz kaldığını öğrenmek istiyordu. İşte bu gerçeklerin peşinde giderken Cesur bir anda kendisini çok tehlikeli bir yolculuğun içinde bulmuştu. Rıza da bir yandan Cesur’un aslında ensesinde olduğunu hissediyordu. Elindeki o güçlü kozu çok ustaca bir şekilde oynayıp Sühan’ı bir defa daha avuçlarının içine alma hayalleri taşıyordu. Fakat bu defa işler onun beklediği gibi gitmeyecekti.

Haberin Devamı