Bu gece futbolun

Ekranda tutunabilmek için biraz da şans olması lazım. Bazı dizilerin de şansı var. Bu dizilerin başında Sihirli Annem geliyor

Haberin Devamı

Ekranda tutunabilmek için biraz da şans olması lazım. Bazı dizilerin de şansı var. Bu dizilerin başında Sihirli Annem geliyor. Birbirinden iddialı diziler pazartesi ve perşembe akşamları izlenebilmek için yapmadıklarını bırakmazken, Sihirli Annem gibi sıradan bir dizi 30 haftadır ekranda "başarıdan başarıya" koşuyor. Dizi geçtiğimiz hafta da Maraton'la birincilik için yarıştı. Karşısında rakibi olmayan sıradan bir dizi başarılı, birbirinden güçlü rakiplerle boğuşmak zorunda kalan iddialı yapımlar başarısız. Dizinin bu bölümünde Eda, Dudu'ya kızarak evi terk ediyor (Kanal D, 19.50). Neyse ki bu akşam derbi maçı yankılarının konuşulacağı futbol programları var da Sihirli Annem'e mahkum değiliz!. Son haftalardaki çıkışıyla Telegol, izlenmeden geçilmeyecek programlar arasına girdi (Star, 23.10), Maraton zaten öyle (Show TV, 20.15). TRT 1'deki Spor Stüdyosu (23.15), CNN TÜRK'teki Spor Vizyon (20.30), NTV'deki Futbol Pazarı (21.30) ve tv8'deki Spor Gazetesi (22.05) diğer futbol programlan.

Gecenin eğlenceleri
Sezon başında Şahane Pazar'ın gündüz kuşağına alınacağı yönünde dedikodular dolanıyordu kulislerde. Ancak Uygur kardeşler bu sezon da ne yapıp ettiler prime-time'da tutunmayı başardılar. Şarkıcı konuklarının yanı sıra gülmeyen kadın ve diğer yarışmalar izleyiciyi Şahane Pazar'a toplamaya devam ediyor (Kanal D, 21.20). Gecenin diğer eğlence programı ise Şarkıların Sultanı. Muazzez Ersoy TGRT'nin starı durumunda. Programına bu akşam Ferdi Tayfur ve Seda Üren konuk oluyor (TGRT, 20.00)

DİĞER YENİ YAZILAR