Serdar prime time'da

Serdar Ortaç'la Hep Beraber televizyonda emin adımlarla ilerliyor. Hafta sonunda başlayan, Ramazan'la birlikte iftarda büyük başarı yakalayan program, son olarak cumartesi gecesi eğlencesi olarak prime time'a terfi etti

Haberin Devamı

Serdar Ortaç'la Hep Beraber televizyonda emin adımlarla ilerliyor. Hafta sonunda başlayan, Ramazan'la birlikte iftarda büyük başarı yakalayan program, son olarak cumartesi gecesi eğlencesi olarak prime time'a terfi etti (Show TV, 20.30). Ramazan'ın başından beri Mehmet Ali Erbil'le amansız bir rekabete giren Serdar Ortaç, son olarak Erbil'i geçti. Tabi Serdar Ortaç'ın Erbil'i geçmesinde programının uzun olması da etkili oluyor. Erbil'in programı 19.00'da biterken, Ortaç'ınki 19.30'da bitiyor. Erbil'in programından ayrılanlar Ortaç'ı izlemeye geçince Hep Beraber'in reytingleri de yükseliyor. Şimdi cumartesi gecesi rakipleri çok daha güçlü Ortaç'ın. Karşısında Popstar (Kanal D, 19.50) ve Kurşun Yarası (atv, 19.50) var. İzzet Yıldızhan'ın salıya alınmasıyla Acun Firarda da normal saatine dönebildi. Yıldızhan yüzünden 00.30'a sarkan program geçtiğimiz hafta 23.15 gibi girdi yayına. Bu gece de 23.30'da gözüküyor. Aksini düşünmek, iki sezondur ekranın en eğlenceli programlarından olan Acun Fırarda'ya haksızlık olurdu zaten. Eğlence programlan bir yana gecenin en iyi dizisi de Serseri... Bu bölümde Eylül babasının Zehra ile evleneceğini öğrenince çok üzülüyor. Çünkü bu durumda Ömer'le üvey de olsa kardeş olacaklardır (Kanal D, 21.20)

Bu akşam kaçırmam
* South Park'ı; Cartman ve arkadaşları ekranın en fırlama tipleri olduğu için (CNBC-e 01:30)

* Hülya Avşar Show'u; Gecenin en iyi konukları, Reha Muhtar, Yılmaz Morgül ve Kubat'ı ağırladığı için (Kanal D 23:00)

* G.A.G'ı; Gülse Birsel en az reklamları kadar komik olan metinleriyle ekranın en eğlenceli programlarından birine imza attığı için (atv, 22:50)

* Kanıt Peşinde'yi: kriminal olayları ve sürükleyici hikayeleriyle ekranın en iyi yerli dizilerinden olduğu için (TRT 1, 22:25)

* Geçen hafta ekran karşısında uyudum uyandım, Ceviz Kabuğu 03.00'de devam ediyordu. Kaçırmam dersem yalan olur o yüzden (atv, 23:25)

DİĞER YENİ YAZILAR