Others'ların efendisi

Star, hâlâ AGB ile anlaşıp reytinglerde yer almadığından, ölçülmeyen tüm kanallarla birlikte Others (diğerleri) bölümünde yer almaya devam ediyor

Haberin Devamı

Star, hâlâ AGB ile anlaşıp reytinglerde yer almadığından, ölçülmeyen tüm kanallarla birlikte Others (diğerleri) bölümünde yer almaya devam ediyor. Mesela geçtiğimiz salı Others'in izlenme payı 22.4 olmuş. Bunun içinde NTV, CNN TÜRK, CNBC-e gibi kanalların izlenme payları da var. Ancak bu rakamın yarısına yakınının Star'a ait olduğunu herkes biliyor. İşte o Others, özellikle salı akşamları 40'in üzerine çıkıyor. Bu da Çocuklar Duymasın'ın hala gücünden bir şey kaybetmediğini, Star reytinglerde ölçülse Çocuklar Duymasın'in muhtemelen yine gün birincisi çıkacağını gösteriyor. O nedenle televizyon piyasasında bu aralar Birol Güven'den "Others'ların Efendisi" diye söz ediliyor. Gerçekten de Star'ı bu yıl Şampiyonlar Ligi maçlarının dışında Güven'in üç dizisi sürüklüyor. Yani Biri Bizi Gözetliyor'un da olmadığı Star, Birol Güven'e emanet! İşte o Güven bu akşam dördüncü programını hazırlıyor Star'a ve ilk kez sit-com dışında bir tarzı deniyor.

Son BBG'de izlediğimiz ve sunucu olmak için yanıp tutuşan 05 Belma muradına eriyor ve Kahkaha Show'un sunuculuğunu üstleniyor. Skeçler ve dizilerden kamera arkası görüntülerin olduğu programda Güven'in amacı yine izleyiciyi güldürmek olacak. (Star, 21.40)

Tek Tek Cuma'da
İbrahim Tatlıses'in Tek Tek adlı yeni programı çarşambadan cumaya alındı. Program bundan sonra cuma akşamları yayınlanacak. Bu arada Tatlıses, canlı yayında olmanın avantajlarını kullanarak kişisel kavgalarını da programa taşıyor. Tatlıses, ilk hafta Erol Köse'yi, geçen hafta da Fatih Altaylı'yı eleştirmişti. Listede başkası var mı acaba? Tek Tek'ten hemen sonra Beşiktaş-Galatasaray (Lig TV, 21.00) maçının geniş özeti var Maraton'da (Show TV, 23.30). Tatlıses bu akşam canlı yayına zamanında çıkmazsa Show TV'de yeni bir kriz patlak verebilir.

Gözüme batanlar
Mehmet Barlas'la geçen yıl Başka Yerde Yok'da 200'ün üzerinde canlı program yaptık, 1000'e yakın konuk ağırladık. Yakından tanık olduğum inanılmaz birikimini şimdi atv'deki yeni programında sergiliyor.

Barlas yine iyi ancak programında teknik problemler var. Logo anlaşılmıyor, jenerik baştan savma ve yönetmen ikiliyi o kadar az gösteriyor ki. Hatta Eda Barlas'ı "iyi akşamlar" derken bile göremedik.

DİĞER YENİ YAZILAR