Ayrılsak da aynıyız!

Ayrılsak da Beraberiz'in tekrarları TRT'de sürüyor (TRT 1 20.45). Ne var ki bir süre önce atv'ye transfer olan dizinin yeni bölümlerinin de aslında çok yeni olmadığını daha önce yazmıştım

Haberin Devamı

Ayrılsak da Beraberiz'in tekrarları TRT'de sürüyor (TRT l 20.45). Ne var ki bir süre önce atv'ye transfer olan dizinin yeni bölümlerinin de aslında çok yeni olmadığını daha önce yazmıştım. TRT'de yayınlanan ilk bölümlerin senaryolarının, atv'de yeniden çekildiği yönünde şikayetler arttı. Bunun dışında Ayrılsak da Beraberiz'le Çocuklar Duymasın birbirine çok mu benzemeye başladı? Geçtiğimiz hafta Haluk'la Meltem arasında eski sevgili yüzünden kıskançlık yaşanırken, aynı mevzu Ayrılsak da Beraberiz'in son bölümünde Teoman'la Berna'nın arasında geçti. Buna bir de Çocuklar Duymasın'dan Ayrılsak da Beraberiz'e giden konuk oyuncular eklenince... Son olarak Fıs Fıs İsmail, Ayrılsak da Beraberiz'deydi. Biliyorsunuz, iki diziye de Birol Güven yönetimindeki aynı ekip imza atıyor. Bu kadar uzun soluklu diziler de senaryo sıkıntısı mı yaşanmaya başlandı? Neyse ki sezon bitiyor da dizilerin yaratıcı kadrosu rahat bir nefes alacak. Yoksa basit bir tesadüf olarak açıklanmayacak bu benzelikler daha çok konuşulmaya başlanacak.

Tatlı Hayat izlenir
İstanbul'un fethinin 550. yıldönümü nedeniyle 32. Gün "fetih mi kurtuluş mu olarak kutlanmak" sorusunu gündeme getiriyor (CNN TÜRK 23.05). Konuyla ilgili bir diğer program ise Fetih ve Fatih Belgeseli (TRT 2 20.25). Konuya en farklı yaklaşımı ise İhsan Yıldırım gösteriyor. Tatil Hayat'ta Yıldırım kuru temizlemenin en büyük rakibi İstanbul'un fethiyle ilgili bir promosyona başlayınca, İhsan da kendini Yıldırım Beyazıt'in torunu olarak tanıtıyor. Tatlı Hayat iyi esprileri ve Haluk Bilginer'in oyunculuğuyla yine gecenin en iyi seyirlikleri arasında (Show TV 22.30). Gecenin en çok izlenen dizisi Hayat Bilgisi'nde de ilginç bir gelişme var. Metin rolüyle diziye katılan Rutkay Aziz, Afet öğretmene evlenme teklif ediyor. Afet'in reddedeceğini söylememe gerek bile yok herhalde. (Kanal D 20.30)

DİĞER YENİ YAZILAR